» » Збив свалявчанку і кинув помирати: поліція знайшла водія-втікача, який скоїв смертельне ДТП (ФОТО)

Збив свалявчанку і кинув помирати: поліція знайшла водія-втікача, який скоїв смертельне ДТП (ФОТО)

Збив жінку і кинув помирати: поліція знайшла водія-втікача, який скоїв смертельне ДТП (ФОТО)
На автодорозі у селі Солочин Свалявського району водій авто здійснив наїзд на пішохода і втік. 50-річна жінка від отриманих травм померла на місці пригоди. Автомобіль та водія, який причетний до вчинення аварії, поліцейські розшукали в Ужгороді

19 жовтня до поліцейських Свалявського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась у селі Солочин неподалік санаторію. На місці ДТП жінка-пішохід загинула, а водій машини з місця автопригоди зник. Поліція оголосила план «Перехват».

Після проведення розшукових заходів автомобіль, причетний до аварії, та водія поліцейські розшукали. Як з`ясували слідчі, за кермом машини перебував 37-річний мешканець Свалявського району. Після скоєння автопригоди автомобіль він відвіз до обласного центру і намагався приховати наслідки аварії, замінивши пошкодженні запчастини на мікроавтобусі. Однак згодом зізнався у вчиненні ДТП.

За фактом аварії слідчий слідчого управління відкрив кримінальне провадження за ст.286 част.2 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). У справі триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Збив жінку і кинув помирати: поліція знайшла водія-втікача, який скоїв смертельне ДТП (ФОТО)
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Листопад 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30