ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Вся правда про чоловіків

Вся правда про чоловіків

Чоловік може сказати: «У мене страшний завал на роботі; я недавно пережив розрив серйозних відносин, що стало для мене великим ударом; розлучення батьків залишило у моїй душі незгладимий слід і приніс купу нових клопотів; зараз мені необхідно зосередитися на своїй кар'єрі»

Вся правда про чоловіків


Просто ви йому не подобаєтеся. І не потрібно вигадувати йому виправдання.

Чоловік може сказати: «У мене страшний завал на роботі; я недавно пережив розрив серйозних відносин, що стало для мене великим ударом; розлучення батьків залишило у моїй душі незгладимий слід і приніс купу нових клопотів; зараз мені необхідно зосередитися на своїй кар'єрі». Нам простіше вистрибнути з вікна, ніж сказати: «Ти мені не підходиш». Перестаньте придумувати для нас виправдання, наші вчинки говорять самі за себе: ви просто не подобаєтеся.
Саме так вважають автори книги «Вся правда про чоловіків» Грег Берендт і Ліз Тучилло. Вони склали список виправдань, яких варто уникати кожній жінці.

1. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, раз він не запрошує вас на побачення.

Тому що, якщо ви йому подобаєтеся, він обов'язково призначить вам зустріч.

Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Красунчик 2»
  1. Виправдання:«Можливо, він не хоче руйнувати нашу дружбу». Страшенно не хочеться говорити вам про це, але це виправдання не витримує ніякої критики. І будь ласка, не кажіть мені, що він просто боїться». Єдине, чого він боїться, так це зізнатися, що ви зовсім його не приваблююте.
  2. Виправдання:«Напевно, він не наважується зробити перший крок». Ви можете натякнути чоловікові, що маєте до нього симпатію, але не слід допомагати йому запрошувати вас на побачення. Того, що ви посміхнетеся і грайливо подмигнете йому, буде цілком достатньо.
  3. Виправдання:«Може бути, він не хоче квапити події». Якщо ви насправді подобаєтеся чоловікові, але існують глибоко особисті причини, за якими він не хоче квапити події, він негайно скаже вам про це. Він не залишить вас у невіданні, так як йому потрібна впевненість, що ви не розчаруєтеся і не зникнете з його життя.
  4. Виправдання:«Але адже він дав мені свій номер телефону». Не дозволяйте йому за допомогою дешевих трюків змусити вас самої запросити його на побачення. Якщо ви цікавите чоловіка, він візьме всі турботи на себе.
  5. Виправдання:«Можливо, він про мене забув». Будьте впевнені, ви справили на нього враження. А тепер залиште все як є. Якщо ви йому подобаєтеся, він буде пам'ятати про вас навіть після цунамі, повені або поразки збірної з футболу у черговому матчі.
Пам'ятайте:
  • Будь-яке виправдання по суті означає, що ви мало його цікавите. Чоловіки не бояться «зруйнувати дружбу».
  • Не піддавайтеся на його хитрощі і не запрошуйте його на побачення. Якщо ви йому подобаєтеся, він сам вас запросить.
  • Якщо ви можете його знайти, значить він може знайти вас. Якщо він захоче вас знайти, він це зробить.
  • «Гей, давай зустрінемося на такій вечірці / в якомусь барі / вдома у одного» не відноситься до розряду запрошень на побачення.
  • Ви досить гарні для того, щоб вас запросили на побачення.

2. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він вам не дзвонить

Чоловіки вміють користуватися телефоном.

Вся правда про чоловіків
 
  1. Виправдання:«Але адже він так часто перебуває в роз'їздах». Візьміть собі на замітку: чоловік, що вами цікавиться, хоче проводити з вами час.
  2. Виправдання:«Але у нього голова зайнята зовсім іншими справами».Найважливіше питання тут звучить так: «Це нормально, якщо чоловік забув мені подзвонити?» Я відповідаю: «Ні». Він ніколи не повинен забувати про те, що обіцяв зателефонувати вам. Хіба ви не чекаєте такого хлопця, який швидше забуде про все, що було в його житті, ніж забуде про вас?
  3. Виправдання:«Він говорить не те, що думає насправді». Ось у чому вся проблема: в кінці побачення чи телефонної розмови багато чоловіків говорять вам те, що, як їм здається, ви б хотіли почути. Вони вважають, що це краще, ніж нічого. Тому якщо хлопець, з яким ви зустрічаєтеся, не дзвонить вам, незважаючи на всі свої обіцянки, то чи варто на ньому зациклюватися? Адже вам потрібен чоловік, який принаймні не може стримати слово.
  4. Виправдання:«Але він же дуже зайнятий». Слово «зайнятий» - це повна нісенітниця, його зазвичай вживають осли. Слово «зайнятий» одним залпом може зруйнувати будь-які відносини. Надзвичайна «зайнятість» може здатися переконливим виправданням, але насправді за цим поняттям завжди ховається чоловік, який не був зацікавлений у тому, щоб вам зателефонувати.
Пам'ятайте:
  • Якщо він вам не дзвонить, значить він про вас не думає.
  • Якщо він дає обіцянки, а потім підводить вас по дрібницях, будьте впевнені: те ж саме станеться, коли справа дійде до більш серйозних речей.
  • Не варто будувати стосунки з тим, хто не здатний стримати слово.
  • Якщо він не хоче робити жодних зусиль, щоб заспокоїти вас і згладжувати назріваючі конфлікти у ваших стосунках, то він просто не поважає ваших почуттів та потреб.
  • Ви заслуговуєте на те, щоб вам, чорт візьми, подзвонили.

3. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він не визнає той факт, що ви зустрічаєтеся

Проводити разом час - не значить зустрічатися.

Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Сенсація»
  1. Виправдання:«Він щойно пережив болісний розрив відносин». Остерігайтеся слова «друг». Його часто вживають чоловіки або жінки, які закохані в цих чоловіків, щоб виправдати їх саме свинське поведінку.
  2. Виправдання:«Але ми дійсно зустрічаємося».Чоловіки, як і жінки, прагнуть знайти відчуття захищеності і безпеки, коли бачать, що відносини стають серйозними. Один з поширених способів досягти цього - заявити свої права на кохану людину. Чоловік, який дійсно захоплений вами, захоче, щоб ви належали йому неподільно. А що в цьому поганого?
  3. Виправдання:«Це краще, ніж нічого». Дозвольте нагадати: вам потрібен чоловік, який хоче вас, регулярно телефонує вам і змушує вас відчувати себе сексуальною і бажаною жінкою на світі. Відносини, при яких ви зустрічаєтеся з чоловіком раз на два тижні або раз на місяць, не відчуваючи ні любові, ні симпатії з його боку, можуть тривати день, чи тиждень, чи місяць. Але чи можуть вони тривати все життя?
Пам'ятайте:
  • Чоловіки говорять про свої почуття, навіть якщо ви відмовляєтеся слухати або не вірите їх визнанням. «Я не готовий до серйозних стосунків» значить «Я не готовий до серйозних стосунків з тобою».
  • «Краще, ніж нічого» не повинно вас влаштовувати.
  • Якщо ви не розумієте, що відбувається у ваших відносинах, то немає нічого страшного в тому, щоб пригальмувати і задати йому кілька питань.
  • Є на світі один хлопець, який захоче повідомити всім і кожному, що він ваш бойфренд. Досить валяти дурня, підіть і знайдіть його.

4. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він не хоче займатися з вами сексом

Якщо чоловікові подобається жінка, він завжди хоче доторкнутися до неї.
Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Третій зайвий»
Дорогі пані, вам вже зустрічалося і ще зустрінеться безліч чоловіків. Мені дуже неприємно говорити про це, але деякі з цих чоловіків просто вирішать, що ви не в їх смаку. Але правда, проста, жорстока і гірка, ясна як білий день: ви його не залучаєте, а він не хоче робити вам боляче.
  1. Виправдання:«Він боїться, що йому знову буде боляче». Боїться він? Так, він боїться образити вас. Ось чому він ніяк не прояснив ситуацію з вашими відносинами. Він любить вас як друга. Якщо б він любив вас як жінку, він би не зміг контролювати себе і закрутив би з вами бурхливий роман.
  2. Виправдання:«Я так зводжу його з розуму, що він не виявляє ніякого інтересу». Звичайно, багатьом людям у минулому доводилося страждати, і тепер вони бояться серйозних стосунків. Але знаєте що? Якщо ви дійсно подобаєтеся чоловікові, ніщо не завадить йому домогтися вас, навіть острах серйозних стосунків. Якщо у нього дійсно великі проблеми з цього приводу, він може відправитися на безглузде лікування, але ніколи не буде тримати вас в невідомості.
  3. Виправдання:«Але це так здорово». Раніше вважалося, що жінка відмовляється займатися сексом, коли хоче здобути владу над чоловіком. Схоже, що представники сильної статі теж навчилися цим користуватися. Якщо хлопець, лежачи з вами на дивані, радісно уплітає печиво і дивиться кіно, то ви його просто не залучаєте.
  4. Виправдання:«Він на все знаходить купу пояснень». Ви можете вірити його відмовок, якщо хочете, але перш задайте собі кілька питань. Чи влаштовують вас такі відносини? Найважливіше тут - ви хочете почувати себе саме так, можливо, на все життя? Секс також відноситься до найбільших задоволень, які може відчути людина.
Пам'ятайте:
  • Люди постійно говорять про те, які вони насправді. Якщо чоловік говорить вам, що моногамія не для нього, то немає причин йому не вірити.
  • Спілкування - це прекрасно. Але якщо спілкування поєднується з сексом - це ще краще. Називайте речі своїми іменами, а точніше, називайте одного іншому. І знайдіть собі такого друга, який не зможе втриматися від того, щоб доторкнутися до вас.
  • Якщо у вас занижена самооцінка, то вам доведеться витратити на її підвищення більше часу, ніж на пошуки нового бойфренда.

5. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він спить з іншою жінкою

Не існує жодного по-справжньому переконливого виправдання для зради.
Вся правда про чоловіків
 
  1. Виправдання:«Йому немає виправдання, і він знає про це». Зрада - це погано. А невміння пояснити, чому ти змінив людині, ще гірше. Якщо вам недостатньо одного червоного прапора, як щодо двох? Не зустрічайтеся з чоловіками, які не знають, чому вони вчинили той чи інший вчинок.
  2. Виправдання:«Але я розтовстіла».Я повністю впевнений, що вам треба скинути 90 кг у вигляді вашого нікчемного бойфренда, а зовсім не ті двадцять кілограмів, про яких говорить він. Негайно позбудьтеся цього невдахи, або я сам прийду до вас додому і викину його звідти.
  3. Виправдання:«Йому потрібно більше сексу, ніж мені». Немає ніякого виправдання того, що він вам зраджує. Крапка. Є маса способів вирішити цю досить поширену проблему, яка виникає через різницю в сексуальних апетитів.
  4. Виправдання:«Але він принаймні знав її». Пояснюю іншими словами: не важливо, чи любить він вас чи ні. Він ясно дав зрозуміти, яке його ставлення до вашого роману. Він пішов на поводу у своїх почуттів і влаштував так, щоб опинитися наодинці з іншою жінкою, поцілувати її, зняти з неї одяг і зробити все інше, що зазвичай відбувається, коли два дорослих чоловіки займаються сексом.
Пам'ятайте:
  • Зраді немає виправдання. Дозвольте повторити: зраді немає виправдання. Тепер скажіть це самі: зраді немає виправдання.
  • Єдине, за що ви несете відповідальність за моральне падіння іншої людини, - це ваші власні почуття.
  • Зрада є зрада. При цьому не має значення, з ким він вам змінив і скільки раз це сталося.
  • Обманщики ніколи не бувають щасливі. (Тому що всі вони мерзотники.)
  • Невірний чоловік в першу чергу зраджує самому собі, раз він не може побудувати нормальні відносини з вами.

6. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він хоче бачити вас, тільки коли п'яний

Якщо ви йому подобаєтеся, він буде прагнути побачитися з вами, коли його мозок не заповнений парами алкоголю.
Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Великий Гетсбі»
  1. Виправдання:«Але мені подобається, коли він напідпитку». Якщо, сидячи в барі, він п'яний каже щось на кшталт: «Дитинко, ти така гарна!» і при цьому обіймає вас трохи міцніше, ніж треба було б, давно пора дізнатися дещо: не можна вірити всьому, що говорить чоловік, коли він нетверезий. Невже вам потрібен саме такий?
  2. Виправдання:«принаймні він п'є не самі міцні напої». Не дозволяйте дурити себе. Хлопцеві, який не валиться з ніг і не писається в штани від пияцтва, не повинна сходити з рук те, що він тихо відключає свої мізки іншим, більш легким способом кожен раз, коли ви разом.
Пам'ятайте:
  • Його слова нічого не значать, якщо він вимовив їх в нетверезому вигляді. «Я люблю тебе» або подібне, сказане під впливом будь-якого напою, більш міцного, ніж виноградний сік, не має ніякої сили в суді і в реальному житті.
  • Вживання спиртного і наркотиків - це не шлях до найбільш сокровенних почуттів людини.
  • Ви заслуговуєте такого чоловіка, якому не потрібно нічим накачуватися, щоб провести з вами час.

7. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він не хоче на вас одружуватися

Кожен з ваших колишніх чоловіків, який говорив, що не хоче одружуватися, або не вірить у шлюб, або у нього є сумніви з приводу шлюбу, коли-небудь неодмінно зв'яже себе священними узами. Тільки не з вами.
Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Поліцейська академія»
Пам'ятайте:
  • «Не хоче одружуватися» і «Не хоче одружуватися на мені» - це дві різні речі. Переконайтеся, що ви правильно визначили, до якої категорії належить ваш обранець.
  • Якщо у вас протилежні погляди на шлюб, то напевно знайдуться й інші питання, які призведуть до розбіжностей.
  • Якщо у ваших стосунках нічого не змінюється, то чого ви чекаєте?
  • Десь по землі ходить людина, яка хоче на вас одружуватися.

8. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він вас кинув

Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «Секс у великому місті»
  1. Виправдання:«Я потрібна йому». Не задовольняйтеся тим, що йому без вас скучно. Він і повинен нудьгувати. Адже ви така неповторна. І все ж він як був, так і залишився людиною, який кинув вас.
  2. Виправдання:«Після такого рішення набагато простіше». Є одна річ, яку молода людина ніколи не зробить, якщо він не мислить без вас свого життя: він ніколи не кине вас.
  3. Виправдання:«Але всі так роблять».Так, секс після розставання - це зовсім непогано, тому що здорово спати з людиною, яку знаєш. А ще здорово спати з людиною, до якого відчуваєш сильні почуття.
  4. Виправдання:«Але потім він хоче повернутися назад». На жаль, після того як ви розлучаєтеся, ваш молодий чоловік починає шукати щось краще. А коли йому це не вдається, його охоплює самотність і він повертається «додому». Не схоже на те, щоб ви дуже сильно йому подобалися. Просто йому дуже сильно не подобається бути одному.
  5. Виправдання:«Я відмовляюся прийняти той факт, що він мене покинув». Мені шкода, що він вас кинув. Намагаючись знову і знову повернути його, ви наводите колишнього бойфренда на думку: «Так що я знайшов у цій психованной сукі?» Запам'ятайте одну просту пораду, пані: завжди будьте на висоті. Ніколи не сходите з розуму.
Пам'ятайте:
  • У вас не вийде запобігти розставання з допомогою розмови. Дискусії тут не допоможуть. Розрив відносин - рішення остаточне і оскарженню воно не підлягає.
  • Секс після розставання не означає, що ви знову разом.
  • Не треба нагадувати йому про те, як ви прекрасні.
  • Він і сам може подбати про свого кота.
  • Де-то вас чекає молодий чоловік, який буде просто щасливий, що ви знову не зійшлися зі своїм жахливо противним колишнім бойфрендом.

9. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він просто взяв і зник

Що ж, тут все гранично ясно. Він дав вам зрозуміти, що ви настільки не в його смаку, що він навіть не потрудився залишити вам хоч якусь вісточку про себе.
Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму «РЕД»
  1. Виправдання:«Може бути, він помер». Немає нічого гірше, ніж не отримати відповіді від коханого. Єдина причина, по якій вам варто написати йому знову, - це бажання отримати явну відмову, тепер вже в словесній формі. Невже ви забули? Ви занадто зайняті своїми шанувальниками, і у вас немає часу на такі дурниці.
  2. Виправдання:«Так що ж, виходить, я навіть не можу з ним поскандалити в останній раз?»Перший час, можливо, буде здаватися, що вам полегшає, якщо ви зателефонуйте йому і влаштуєте скандал. У вас може виникнути відчуття, що ви дозволили йому вийти сухим з води. Але повірте мені, нічого з того, що ви хочете йому сказати, не буде для нього одкровенням. А вам і так є на що витратити свій час.
  3. Виправдання:«Але я просто хочу отримати відповідь». Ви заслуговуєте на те, щоб дізнатися, що трапилося насправді? Безсумнівно. Я можу розповісти, що сталося: ви зустрічалися з жахливою людиною.
Пам'ятайте:
  • Можливо, він дійсно лежить у лікарні, страждаючи від амнезії, але швидше за все він просто не так вже захоплений вами.
  • Відсутність відповіді і є його відповідь вам.
  • Не давайте йому можливості знову вас відкинути.
  • Нехай його мати влаштовує йому скандали. А ви для цього занадто зайняті.
  • Тут немає ніякої загадки: він просто пішов з вашого життя, і він був вас недостойний.

10. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він одружений (сюди ж відносяться всі інші, самі неймовірні причини)

Якщо ви не можете любити один одного вільно і відкрито, то це не справжня любов.
Вся правда про чоловіків
 
Пам'ятайте:
  • Він одружений.
  • Якщо вона не належить вам цілком і повністю, значить він належить їй.
  • В світі дуже багато класних і ніжних самотніх чоловіків. Спробуйте зустрітися з одним з них.
  • Вас не так-то легко забути. Нехай він сам вас знайде, коли буде готовий до нових стосунків.

11. Не так вже сильно ви йому подобаєтеся, якщо він веде себе як себелюбний егоїст, хвалько або просто як великий дурень

Якщо він дійсно вас кохає, то докладе всі зусилля, щоб зробити вас щасливою.
Вся правда про чоловіків
Кадр з фільму: «Мальчишник 2: З Вегаса в Бангкок»
  1. Виправдання:«Але він справді хоче виправитися». Люблячі люди намагаються добре ставитися один до одного і навіть отримують задоволення, проявляючи до улюблених ніжність і турботу. Якщо ж у вашого партнера це дуже погано виходить, то в результаті ви пожинаєте ті ж самі плоди, що і в ситуації під назвою «Не так вже сильно ви йому подобаєтеся».
  2. Виправдання:«Але його просто так виховали». Зовсім не обов'язково, щоб він сходив з розуму з вашої колекції компакт-дисків. Зовсім не обов'язково, щоб йому подобалися всі ваші туфлі. Але будь-який повноцінний і розсудливий чоловік просто зобов'язаний зробити над собою зусилля і полюбити ваших друзів і вашу родину.
  3. Виправдання:«Але він зміниться».Запальність - це не тимчасова проблема. Люди, які кричать на інших, просто не вміють контролювати себе і потребують психіатричної допомоги. Люди, які кричать на інших, вважають, що у них є на це право.
  4. Виправдання:«Адже важливо тільки те, що відбувається між нами наодинці».Навіщо бути з людиною, якій потрібно принижувати вас, щоб відчути власну перевагу? Особливо перед друзями! А чому ви повинні звертати увагу на те, що він ставиться до вас краще, коли ви наодинці?
  5. Виправдання:«Але він просто намагається допомогти».Дуже важко повірити в те, що ви заслуговуєте справжньої любові, коли хто-то з усіх сил намагається переконати вас, що ви взагалі нічого в цьому житті не варті. Але, як я бачу, всі вмовляння розлучитися з ним на вас все одно не діють. Тому для початку просто усвідомте: ви занадто гарні для подібних відносин.
Пам'ятайте:
  • Не варто ускладнювати і без того нелегке життя, поділяючи її з людиною, яка приносить вам багато клопоту.
  • Ви гідні такого чоловіка, який в будь-якій ситуації буде вести себе з вами, як личить. (Не забудьте, що і ви повинні добре до нього ставитися.)
  • Недоумкам місце в цирку, а не в вашій квартирі.
  • Позбувшись від непотрібних людей, ви отримаєте масу вільного часу, який зможете витратити на те, що приносить вам задоволення.

12. Так що ж вам робити?

Вся правда про чоловіків
 
Тут ви запитаєте: «А що якщо наступного роману взагалі не буде?» А ми відповімо: «Відправте ці страшні думки в далеке плавання на кораблі, який неодмінно потоне, бо йому судилося розбитися об рифи Острова Печалі. І ми не хочемо, щоб ви були на цьому кораблі».
ВАШІ НОВІ ВИМОГИ:
  • Я не буду зустрічатися з людиною, яка сама не запрошує мене на побачення.
  • Я не буду зустрічатися з людиною, що змушує мене годинами чекати її дзвінка.
  • Я не буду зустрічатися з людиною, не впевненій в тому, що вона хоче зустрічатися зі мною.
  • Я не буду зустрічатися з людиною, з-за якої я відчуваю себе сексуально непривабливою.
  • Я не буду зустрічатися з людиною, яка зловживає алкоголем чи наркотиками, так що це викликає у мене дискомфорт.
  • Я не буду зустрічатися з людиною, яка боїться будувати зі мною плани на майбутнє.
  • Я ні за яких обставин не буду витрачати час на людину, яка вже один раз відкинула мене.
  • Я не буду зустрічатися з одруженим чоловіком.
  • Я не буду зустрічатися з чоловіком, якщо він насправді не добрий, не щирий і не ніжний чоловік.
І буде вам щастя!




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як oнкoхворий відбудував церкву і видужав: історія зцілення
Як oнкoхворий відбудував церкву і видужав: історія зцілення Хтось назве це збігом, хтось – волею Бога. Але для американця Грега Томаса, який спочатку дізнався про те, що
Просто позбудься цих 13 речей, щоб стати щасливішими Ми підготували для тебе матеріал про 13 речей, від яких слід позбутися. Перевірено — життя починає грати новими

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30