» » Цей тест буде точніший, якщо ви відповісте не замислюючись

Цей тест буде точніший, якщо ви відповісте не замислюючись

Кому б ви допомогли першому?

Вибір людини може багато що про неї розповісти, особливо коли справа стосується стресових ситуацій, в яких рішення потрібно приймати блискавично.
Пропонуємо вам пройти короткий тест, який розповість всю правду про вашу особистість. Все, що вам треба зробити, - не роздумуючи сказати, хто тут потребує допомоги більше за інших.
Screenshot_9

№ 1
Ви добре вихована людина високої моралі і з повагою ставтеся до традицій минулого. До прийняття рішень завжди підходите раціонально, ніколи не дієте необдумано. Вам важче інших змиритися з несправедливістю цього світу. Часто саме вам доручають рутинну роботу, від якої всім іншим вдалося усунутися.
№ 2
Ваш вибір говорить про те, що у вас дуже чуйне серце, яке не раз обпалювалося. Ви людина, якій напевно не раз доводилося чути: «Не дозволяй на собі їздити» або «Зніми рожеві окуляри». Поруч з вами друзі відчувають себе спокійно і надійно, тому що ви ніколи не кинете в біді.
№ 3
Душа компанії і любитель веселих посиденьок - це про вас. Не любите метушитися і ніколи не зробите більше, ніж треба, якщо ніхто про це не просив. Ви по натурі лідер і притягує до себе таких же сильних особистостей, як магнітом.
№ 4
Ви легка по натурі людина, оптиміст, який бачить життя в яскравих фарбах і не помічає недосконалості світу. Ви швидко знаходите спільну мову з людьми і не любите перепрацьовувати. Ваша допитлива натура обожнює пригоди і терпіти не може нудитися в чотирьох стінах.
Джерело скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31