ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Домашній Пітбуль напав на однорічну дитину, коли матір з дочкою грали на дворі. Жінка намагалася допомогти дитині але нічого не вийшло ..

Врятувати дівчинку не вдалося.

Дитина грала з матір'ю у дворі, коли домашній шестирічний пітбуль раптово схопив її і став «тягати» навколо. Не впоравшись з собакою, мати подзвонила в 911. Спочатку оператор порадив взяти «що завгодно в будинку - сковорідку, каструлю, лопату», щоб вдарити собаку, радячи нанести удар чітко по центру голови, щоб «вирубити» тварину, інформує UkrMedia.
Жінка зробила це, но нічого не спрацювало, і вона продовжувала кричати, благаючи про допомогу.
У важкому для сприйняття аудіозапису можна почути, як диспетчер служби порятунку 911 говорить шокованій Міранді Харрелл як можна швидше побігти в будинок і знайти будь-яку зброю, наприклад, ніж для стейків, щоб перерізати горло собаці, яка напала на однорічну Трініті.
Мати відповідає, що не може залишити дитину, яку тріпає собака, одну у дворі, оператор каже: «Вам знадобиться 30 секунд, щоб побігти до хати й схопити ніж». Міранді це вдається. Дисперчер радить взяти собаку за вухо і полоснути ножем по її горлу - тварина відпустить дитину, оскільки його щелепні м'язи розслабляться.

В істериці мати кричить: «Цей ніж занадто тупий! Будь ласка, пришліть когось прямо зараз!»
У відповідь оператор каже, що вже виїхала бригада (все відбувалося в Рокі Маунт, Північна Кароліна) і прибуде, як тільки зможе.

Навіть коли вона взяла ніж і стала намагатися порізати тварину, нічого не допомагало. Оператор говорив «зробити що завгодно» з ножем, підкреслюючи, що життя собаки зараз важливе менше всього. Далі запис обривається.
Пітбуль відпустив дитину тільки після того, як поліція прибула на місце події і заступник шерифа застрелив собаку з табельної зброї. Маленька Трініті була одразу доставлена в лікарню, але рани виявилися надто тяжкими. Дівчинка померла через кілька днів після нападу.

Після цього випадку, далеко не єдиного в США і за межами країни, американський ветеринар Бретт Левицке розповів, як можна діяти в ситуації, коли вас або кого-то поруч з вами атакує агресивна собака.

«Якщо ви схопите тварину за задні лапи, вона втратить рівновагу. Її першою реакцією стане - відпустити хватку і тільки після цього розвернутися», - сказав він.
Немає ніяких припущень, що саме це діяння могло врятувати життя Трініті. Інші експерти раніше заявляли, що перфорація носа собаки, спроби відвернути її за допомогою аксесуара або одягу, і навіть падіння на собаку всією вагою людини з метою зламати їй кістки можуть допомогти в подібних ситуаціях.
Тим не менш, навіть загону поліції на чолі з заступником шерифа нічого не допомогло відвернути собаку, крім пострілу впритул.
На цьому тижні Трініті поховали. У неї залишилися мати, батько і брат.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Самі больові точки на тілі людини
Самі больові точки на тілі людини Будь-які знання можуть стати в нагоді нам на практиці. А знання того, де знаходяться самі больові точки на людському

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...