ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Австралії наречена викрила нареченого який зраджував, на очах у гостей під час весільної церемонії

Наречена жорстоко провчила нареченого-зрадника біля вівтаря.

Наречена анонімно розповіла свою історію, інформує UkrMedia.
Дівчина, що назвалася придуманим ім'ям Кейсі (Casey), дізналася про зраду свого коханого під час дівич-вечора. Вона сиділа з подругами пила шампанське, коли їй прийшло кілька повідомлень з незнайомого номера.
У повідомленнях було кілька селфі нареченого з незнайомкою. Деяким знімкам було кілька місяців, інші були зроблені лише пару днів тому. Також анонім надіслав Кейсі скріншоти з листуванням її хлопця з цією дівчиною, в яких він пропонував провести разом вихідні і називав її тіло «гарячим». Все це супроводжувалося повідомленням: «Я б не вийшла за нього заміж. А ти?».
Кейсі розридалася і показала повідомлення подругам, ті порадили їй зателефонувати нареченому і скасувати весілля. Але наречена вирішила вчинити інакше і помститися зрадникові.
«Я пройшла до вівтаря на негнущихся ногах, моє плаття мрії тепер здавалося мені маскарадним костюмом. По моєму обличчю він зрозумів, що щось не так, але поняття не мав, чого чекати», - розповіла Кейсі. Вона голосно оголосила, що весілля не буде, поклала букет нареченої, дістала телефон і зачитала вголос листування нареченого з коханкою.
Після цього наречений втік з церкви разом зі своїм свідком. Заплакана Кейсі оголосила шокованим гостям, що свято не скасовується, просто замість весілля вони будуть відзначати «свято чесності, бажання знайти справжню любов і прагнення слідувати за своїм серцем, навіть якщо воно болить».
Їй по





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


У Марселі бездомна облила кислотою відвідувачів кафе: є постраждалі
У Марселі бездомна облила кислотою відвідувачів кафе: є постраждалі
Страшна ДТП на переїзді: поїзд влетів у рейсовий автобус, перші подробиці трагедії
Страшна ДТП на переїзді: поїзд влетів у рейсовий автобус, перші подробиці трагедії
Всі новини
Загрузка...