ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Прохання нареченого перед весіллям стало його заповітом

Наречений дівчини, який працював лікарем, вирушив на стажування до Джакарти, але на зворотному шляху загинув в авіакатастрофі.

26-річна Интан Інду Siri (Intan Indah Syari) з Малайзії та її наречений Ріо Нанда Пратама збиралися зіграти весілля. Вони навіть разом купили плаття для дівчини. Але менше ніж за два тижні до призначеної дати хлопець загинув. Він опинився на борту літака компанії Lion Air, який впав у Яванське море, передає Ukr.Media.
Перед відльотом у Ріо, немов передчуваючи біду, він попросив наречену надіслати фото у весільній сукні, якщо він раптом не встигне повернутися. За словами мами дівчини, молодий лікар був надзвичайно похмурим в аеропорту. І кілька разів обійняв її дочку на прощання, він ніби не міг змусити себе піти.

Якщо я не повернуся до 11 листопада, все одно одягни плаття, яке я вибрав. Приведи себе в порядок і попроси свіжу білу троянду. Потім зроби гарну фотографію і відправ її мені.

Через кілька днів після звістки про катастрофу дівчина розповіла про своє горе в "Інстаграм". Вона поділилася спільними фотографіями, які вони зробили за 13 років. Пара познайомилася ще в школі, це була перша і сильна любов. А в день, коли повинно було відбутися їхнє весілля, вона виконала останне прохання нареченого.
Дівчина влаштувала весільну фотосесію з сестрою нареченого і родичами. І з усіх сил намагалася посміхатися.
Хоча мене переповнює смуток, який я не можу описати, я повинна посміхатися тобі. Я не можу сумувати. Я повинна залишатися сильною, як ти завжди говорив. Я люблю тебе, дорогий.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...