ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

70-річний пенсіонер вимагає від суду "омолодити" його на 20 років

"І я вимагаю змінити дату мого народження".

"Якщо можна змінити ім'я і стать, то чому не можна офіційно змінити свій вік?" - запитує Еміль Рателбанд, інформує UkrMedia.
Пенсіонер з Нідерландів Еміль Рателбанд, якому в наступному році виповниться 70 років, хоче офіційно помолодшати на 20 років.
Чоловік подав до суду - якщо можна змінити ім'я і стать, то чому не можна офіційно змінити свій вік, запитує він, вимагаючи вписати йому іншу дату народження.
У Еміля є свій особистий інтерес у такій "модифікації" - він сподівається, що потім у нього буде більше шансів для знайомств із жінками в соцмережах.
"Я страждаю, тому що відчуваю себе значно молодшим за свій вік. Коли я, наприклад, прошу в банку позику для купівлі житла, мені відмовляють, мовляв, застарий. На сайті знайомств на мене звертають увагу дами, старші за мене, а брехати я не хочу. Я хочу бути собою. Таким, яким себе відчуваю - на 49. Тобто, на 20 років молодше. Коли отримаю відповідне свідоцтво про народження, то сподіваюся почати нове життя", - говорить голландець.
У себе на батьківщині Еміль відомий гуру персонального розвитку. Заради нового життєвого старту він навіть готовий відмовитися від пенсії.
Чоловік вже офіційно звернувся до суду з вимогою офіційно змінити дату народження. Тепер суддя протягом чотирьох тижнів повинен винести свій вердикт.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Головні тренди 2019 року: що носити у наступному сезоні
Головні тренди 2019 року: що носити у наступному сезоні Експерти з моди та стилю проаналізували нові колекції світових брендів, які були представлені на Тижнях моди, і вибрали

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...