ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » Працівники поліції виявили за добу 9 п’яних водіїв

Працівники поліції виявили за добу 9 п’яних водіїв

fotoЗа минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Рахівському, Виноградівському, Тячівському, Іршавському районах.
Двох нетверезих водіїв вивили поліцейські Ужгородщини, обох у селі Оноківці. Ввечері там сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106» з’їхав у кювет. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то водія не застали, той самовільно покинув місце пригоди. Невдовзі його розшукали, це був місцевий житель. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, але переконував, що вживав алкогольні напої вже після ДТП. Він також не має водійського посвідчення. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за створення ДТП, за вживання алкогольних напоїв після  ДТП і за керування без водійського посвідчення.
Другий нетверезий водій керував в Оноківцях мікроавтобусом й створював під час руху аварійну ситуацію. Його зупинили поліцейські. Житель сусідніх Доманинців перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,95 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
Двох нетверезих водіїв виявили хустські правоохоронці, обох у місті Хуст. Удосвіта  працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd Моndео» іноземної реєстрації, водій якого порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував житель села Горінчево Хустського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,62 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили  водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
Другий п’яний водій, житель Хуста, керував у місті незареєстрованим скутером марки «Viрer». Драгер виявив у мотоцикліста 0,50 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. 
На автодорозі між селами Бобовище-Копинівці Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2107» під керуванням жителя Копинівців. На машині не працювала одна передня фара,  що й стало причиною зупинки транспортного засобу. Водій перебував у стані  алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,39 проміле алкоголю.  Він також не мав водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.
У селі Олешник Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Suzukі», водій якого керував без захисного шолома. За кермом перебував житель міста Виноградів у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення, бо позбавлений судом права керування за аналогічне правопорушення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування мотоцикліста відсторонили.  
Адмінпротоколи на п’яних водіїв за минулу добу складали також працівники груп реагування патрульної поліції Іршавського, Тячівського та Рахівського районів. 
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО)
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО) Більшість порушників відмовилися пройти медосвідування. Також частина керувала без посвідчень водія. За минулі вихідні
Закарпатська поліція затримала чотирьох нетверезих водіїв, два з яких перебували під дією наркотичних і токсичних речовин
Закарпатська поліція затримала чотирьох нетверезих водіїв, два з яких перебували під дією наркотичних і токсичних речовин Випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  2. На роботу потрібні журналісти!
  3. Свалявчанин зарізав матір ножем у спину й намагався звинуватити у всьому дядька
  4. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
  5. Працівники Свалявського відділення поліції розшукали безвісти зниклу жінку
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Словацькі митники попереджають про 8-годинні черги вантажівок на кордоні
Словацькі митники попереджають про 8-годинні черги вантажівок на кордоні
Жінка 20 років живе в озері в Індії (відео)
Жінка 20 років живе в озері в Індії (відео)
Всі новини
Загрузка...