ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » На Закарпатті п’яний водій Fоrd-у врізався у газову трубу, спричинивши витік газу, й утік

На Закарпатті п’яний водій Fоrd-у врізався у газову трубу, спричинивши витік газу, й утік


За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували 7 випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Мукачівському, Виноградівському, Тячівському, Іршавському, Берегівському районах.

У селі Ільниця Іршавського району вночі сталася ДТП: автомобіль пошкодив газову трубу, через що стався витік газу. Доки аварійна газова служба ліквідовувала наслідки аварії, поліція розшукала винуватця пригоди. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який керував автомобілем марки «Fоrd» іноземної реєстрації. В лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. Водій також не надав водійського посвідчення. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння, за скоєння ДТП і за втечу з місця події. Також він повинен відшкодувати газовикам затрати на ліквідацію аварії, а це 200 тисяч гривень.

Ще один п’яний водій попався іршавським правоохоронцям у селі Кушниця. 24-річний місцевий житель керував незареєстрованим мотоциклом марки «Jаwa», не мав захисного шолома. Коли мотоцикл зупинили працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що молодий водій перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння – драгер виявив у нього аж 3,55 проміле алкоголю. Поліції довелось викликати на місце події «швидку». На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

На АЗС в місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі, як нетверезий чоловік сідає за кермо автомобіля марки «Sкоdа Yetі» іноземної реєстрації.

Правопорушника зупинили, ним виявився 38-річний житель села Мужієво Берегівського району. Цей чоловік уже двічі був позбавлений судом права керування, а тепер знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що працівники поліції склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.

Двох п’яних водіїв затримали тячівські поліцейські. Спершу в місті зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння 67-річний житель села Угля Тячівського району. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили водія на медосвідування в лікарню, де виявили 1,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій попався в Тячеві вночі. На автомобілі марки «ВАЗ-2107», яким керував 28-річний житель села Крива Тячівського району, не освічувався задній номерний знак, що й стало підставою для його зупинки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Велика-Мала Копаня у Виноградівському районі працівники групи реагування зупинили зранку автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, який робив небезпечні маневри. За кермом перебував 26-річний житель селища Королево. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, керував чужим автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 2,2 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Машину передали власнику.

У селі Верхній Коропець на Мукачівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок під керуванням 39-річного місцевого жителя, який робив незрозумілі маневри. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 2,5 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО)
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО) Більшість порушників відмовилися пройти медосвідування. Також частина керувала без посвідчень водія. За минулі вихідні
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Допоможемо разом: хвора 27-річна свалявчанка просить про допомогу (ВІДЕО)
  2. На Свалявщині поліцейські розкрили крадіжки кабелю
  3. Офіційно про аварію на Свалявщині
  4. На Закарпатті горіли 4 надвірні споруди (фото)
  5. Що новенького на базарі курортної Сваляви?
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31