ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » На Закарпатті за останні вихідні поліція затримала п`ятьох водіїв у стані алкогольного сп`яніння

На Закарпатті за останні вихідні поліція затримала п`ятьох водіїв у стані алкогольного сп`яніння

На Закарпатті за останні вихідні поліція затримала п`ятьох водіїв у стані алкогольного сп`яніння
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Ужгородському, Берегівському, Великоберезнянському, Іршавському, Рахівському районах. 

Двох нетверезих водіїв виявили в минулі вихідні берегівські поліцейські. Під час патрулювання міста працівники групи реагування патрульної поліції помітили вантажний автомобіль марки «Меrсеdеs» на іноземних номерах, який заїхав під знак, що забороняє рух великоваговим вантажним автомобілям. Водія зупинили, за кермом перебував громадянин іноземної держави. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,88 проміле алкоголю. Поліцейські склали на правопорушника відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили іноземця від керування.

Другий нетверезий водій, якого зупинили вночі на вулиці Берегова, керував автомобілем «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не освітлювався задній номерний знак. Водій, житель Берегова, був у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 0,8 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили від керування. 

Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району під час патрулювання в селі Худльово помітили вночі автомобіль марки «Rеnault», на якому не горіли задні габарити. Водія зупинили, за кермом перебував нетверезий місцевий житель. Водійського посвідчення чоловік не мав. Драгер виявив у нього 2,46 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fіаt» іноземної реєстрації, який рухався без світла. Керував чужим автомобілем місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія. Від проходження медосвідування водій відмовився. Правоохоронці в присутності свідків склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

На автодорозі між селами Раковець-Нижнє Болотне Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не горіла одна фара. Керував автомобілем житель Хустського району, який взагалі не має водійського посвідчення. Водій був у стані алкогольного спяніння, але від медосвідування відмовився. В присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
За минулу добу поліція затримала 5 нетверезих водіїв
За минулу добу поліція затримала 5 нетверезих водіїв Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції зафіксували в
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  2. На роботу потрібні журналісти!
  3. Свалявчанин зарізав матір ножем у спину й намагався звинуватити у всьому дядька
  4. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
  5. Працівники Свалявського відділення поліції розшукали безвісти зниклу жінку
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Словацькі митники попереджають про 8-годинні черги вантажівок на кордоні
Словацькі митники попереджають про 8-годинні черги вантажівок на кордоні
Жінка 20 років живе в озері в Індії (відео)
Жінка 20 років живе в озері в Індії (відео)
Всі новини
Загрузка...