ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Кейт Міддлтон знову вaгiтнa – ЗМІ

Кейт Міддлтон знову вaгiтнa – ЗМІ


В останні дні засоби масової інформації обговорюють новину про те, що Кейт Міддлтон знову вaгiтна, і королівське сімейство очікує поява на світ вже четвертого малюка Кейт і Вільяма
Всього кілька місяців минуло з дня появи на світ маленького Луї – третю дитину Кейт і Вільяма, а в засоби масової інформації просочилася інформація, що герцогиня Кембриджська знову при надії.
З’явилася інформація про те, що Кейт помічена з дивною поведінкою, яка характерна для періодів її перших трьох вaгiтнocтей. Кейт стала підбирати вільні наряди для гардероба, на світських заходах відмовляється від cпиpтного, їсть спеціальне лавандовe печиво, яке допомагає впоратися з тoкcикoзoм.
Крім того, помічено, що Кейт більше часу проводить вдома, вважає за краще домашнє проведення часу королівських заходам, наприклад, не була присутня на дні народження Принца Чарльза, пропустила королівські скачки в Аскоті. І навіть не вирушила супроводжувати чоловіка, як вона зазвичай це робить, в поїздці на Близький Схід.
Цікаво, що принц Вільям мріє про те, щоб в їхній родині було п’ятеро дітей, а Кейт хоче мати чотирьох. Причому Кейт вважає, що різниця між дітьми повинна бути якомога меншою, тому з’являтися на світ вони повинні майже один за одним.
Чи підтвердяться незабаром чутки про те, що Кейт знову чекає дитину, побачимо.
Джерело. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31