ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » Секретні бази НЛО знайшли у вічних снігах

Секретні бази НЛО знайшли у вічних снігах

ісля цих історій навіть скептики повірять в існування НЛО





Жителі Чукотки не перестають скаржитися на те, що над їх територіями постійно з'являються НЛО. Вони вважають, що в їх місцевості вже повно інопланетних баз прибульців.
 

 
Жителі Чукотки вважають, що їх в основному безлюдній місцевості могли влаштуватися прибульці, які створили свої бази. Саме тому НЛО постійно помічають місцеві жителі. Один чоловік з Чукотки говорив про те, що своїми очима бачив літають космічні кораблі ще 80-х роках. Він заявляє, що їхав у своїй собачій упряжці, і раптом попереду з'явився світ, який людина спочатку прийняв за північне сяйво.
 

 
Насправді це була тарілка неземного походження, і собаки в упряжці відчули це – відмовлялися йти далі і почали вити. Інший випадок контакту з інопланетної життям стався з цілою командою корабля. Вдень члени екіпажу звернули увагу на незвичайні хмари, які зібралися в форму кола. З цього кола пізніше почали вилітати НЛО, виконуючи дивні маневри, а після чого розчинялися в повітрі.
 
Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що новий знімок орбітального апарату NASA під назвою Mars Reconnaissance показав симетричні піщані дюни на поверхні Марса. Уфологи переконані, що це інопланетний слід.
 

 
NASA буквально на цьому тижні розмістив зображення відстеження руху піщаних дюн на Марсі через Північний полюс планети, однак більш пильний погляд показав факт того, що величезна кількість піщаних валунів укладено на поверхні через рівні проміжки відстані, що виглядає як мінімум підозріло.






Автор матеріалу: 
Николай Олефиренко


скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Березень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31