» » » Найдивніші вуличні лавки в світі

Найдивніші вуличні лавки в світі

На вулицях Токіо встановили дуже незручні лавки спеціально для того, щоб на них не спали бездомні. 

А в цьому році переплюнули себе і встановили лавочки у формі металевої труби. Ми знайшли ще десять найдивніших прикладів з інших країн.
Токіо, Японія

Сучасна лавка в Токіо. Місцеві жителі вважають, що лавки спеціально зроблені такими незручними, щоб бездомні не залишалися на них спати. Лавочки встановлені поруч з парком.
Окленд, Нова Зеландія

Це сидіння легко прикріплюється до вуличної лампи. Лавочка була зроблена дизайнером Ніколою Трудген спеціально для пенсіонерів, так як в Окленді дуже мало крамничок.
Токіо, Японія

Ці лавочки зроблені спеціально з незручною формою, щоб бездомні не були поруч. Лавочки встановлені в підземному переході в районі Сіндзюку.
Амстердам, Нідерланди

Лавки-тюльпани встановлені в Нідерландах. Лавочки зроблені спеціально в формі цих квітів брендом Tulpidesign, щоб нагадувати жителям про символ міста. Сидіння зроблені з пластика і відкриваються вручну.
Фландрія, Бельгія

Дизайнер Жеппі Хейн спочатку створила свої лавочки для триєнале Beaufort04 в Бельгії і назвала свій проект "Змінені громадські лавки". Лавочки настільки сподобалися жителям міста, що їх залишили після конкурсу.
Фландрія, Бельгія

А це соціальна версія лавочки бельгійського дизайнера Жеппі Хейн. Художниця хотіла переглянути роль лавок у благоустрої міст.
Бангкок, Таїланд

Лавочка зі страшною акулою знаходиться біля місцевого торгового центру в Бангкоку. Страшна риба символізує політичні заворушення та страхітливі повені, що відбулися в 2012 році. Лавочку встановили 9 липня 2012 року в честь цих подій.
Ліон, Франція

Ця лавочка неспроста усипана різноколірними капелюхами. Дизайнер Віктор Вейлард своїми капелюхами надав місцевим жителям додаткову можливість сховатися від сонця. Адже влітку температура повітря в Ліоні доходить до 35 градусів.
Париж, Франція

Паризький художник Пабло Рейносо своєю роботою хотів кинути виклик обмеженням. На його думку, для фантазії немає нічого неможливого. Лавочки виконані зі скрученої сталі і встановлені в паризькому парку в 2010 році.
Кортіна-д'Ампеццо, Італія

Дизайнер Елоді Стефан при створенні даної лавочки був натхненний природою. Як матеріали використовувалися дерево і метал. Вона була зроблена в рамках конкурсу Ottopanche, зараз лава розташовується в Кортіна-д'Ампеццо (Італія).  скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31