ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » В Україні хочуть ввести психологічний тест для водіїв

В Україні хочуть ввести психологічний тест для водіїв

У багатьох країнах ця методика справно працює.

В Україні хочуть ввести психологічний тест для водіїв
15 травня в Україні презентують "Віденську методику тестування водіїв (VTS)", яка базується на психологічній оцінці і допомагає виявляти потенційно небезпечних водіїв. Методика вже працює в 70 країнах світу, а в 16-й з них – затверджена на державному рівні, передає Ukr.Media.
Щороку українська економіка втрачає 4,5 млрд грн. в наслідок ДТП. При цьому людський фактор є причиною 90% усіх Дорожньо-транспортних пригод, а 11% водіїв викликають 40% всіх порушень на дорозі. "Віденська методика тестування водіїв (VTS)" може істотно знизити ризик Дорожньо-транспортних пригод і в цілому підвищити рівень безпеки на українських дорогах. Особливо це стосується українських компаній, організацій чи державних установ, які перевозять пасажирів або вантажі, де рівень відповідальності водіїв значно вище.
Віденська методика тестування (VTS) оцінює здатність до водіння за кількома параметрами. Зокрема, можна перевірити рівень концентрації водія, вміння передбачати дорожню ситуацію, швидкість реакції, особливості пам'яті, і навіть схильність до агресивного типу поведінки або алкоголізму. Саме тому, результати тестів максимально точно відображають поведінку водія в дійсності.
Тести можна пройти на будь-якому комп'ютері за допомогою спеціальної інтерактивної панелі і додаткових пристроїв які легко транспортувати і використовувати в іншому місці. Також, панелі пристосовані для проходження тесту літніми водіями і водіями з обмеженими фізичними здібностями. Наприклад, деякі тести можна пройти без використання педалей, або ж однією рукою.
Тестування також може виконувати функцію тренажера, щоб розвинути навички, необхідні для безпечної їзди. Дослідження, зокрема, показали, що когнітивні тренування позитивно впливають на функцію уваги. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині поліція оперативно розкрила крадіжку з автомобіля
  2. На Свалявщині поліція виявила транспортний засіб, розшукуваний поліцією Житомирської області
  3. За кілька годин поліція Свалявщини розкрила крадіжку з приватного будинку
  4. На Закарпатті поліція виявила настільки п'яного мотоцикліста, що довелося викликати швидку
  5. Невідомі підпалили шини на автомобілі начальниці відділу освіти Свалявської РДА, – ЗМІ
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30