ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » У Словаччині через вбивство журналіста люди вимагають дострокових виборів

У Словаччині через вбивство журналіста люди вимагають дострокових виборів

Після вбивства журналіста, який розслідував зв'язки представників влади Словаччини з італійською мафією, словацькі демонстранти домагаються позачергових виборів.

Про це пише DW.com.
Через два місяці після вбивства словацького журналіста-розслідувача Яна Куціяка тисячі людей знову вийшли в Братиславі на антиурядову демонстрацію.
За даними ЗМІ, в акції взяли участь близько 5 тисяч осіб.
Головна вимога маніфестантів - проведення дострокових виборів.
Уже здійсненої заміни декількох членів уряду недостатньо, щоб повернути довіру населення до державних інституцій, заявили організатори, якими виступили ряд громадських ініціатив.
За їхньою інформацією, петицію про проведення дострокових виборів вже підписали 80 тисяч словаків, підписи збирали і на нинішній демонстрації.
Чергові парламентські вибори повинні пройти лише через два роки.
Нагадаємо, 26 лютого у Словаччині застрелили журналіста-розслідувача Яна Куцяка та його дівчину. Найбільш вірогідним мотивом убивці правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста. 
Колега журналіста Куцяка розповіла, що він розслідував випадки шахрайства з грошима європейських фондів і можливу причетність до цього італійського мафіозного клану "Ндрангета".
Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо подав у відставку після масових протестів у країні через вбивство журналіста-розслідувача та загрозу нових виборів.

скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Словаччина: безкоштовна освіта за кордоном
Словаччина: безкоштовна освіта за кордоном Словаччина щорічно вкладає в освіту кожного студента понад 7 000 євро. Залучує для роботи в державних університетах
Дострокових виборів хочуть більше половини українців, - результати опитування
Дострокових виборів хочуть більше половини українців, - результати опитування 55,8% респондентів, опитаних Центром соціальних досліджень "Софія", виступають за проведення дострокових виборів

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31