ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Що категорично не можна робити зі святою водою після Хрещення?


Хрещення Господнє є одним з головних християнських свят

У цей день прийнято купатися в освячених водоймах, а також принести в будинок святої води. Як використовувати цілющу силу води на благо для себе, і що не можна робити з нею, дізнавайтеся в нашому матеріалі.
Багато людей сприймають купання як магічний ритуал. Найчастіше людині хочеться позбутися від гріхів, негараздів або хвороб одним махом. Але, занурюючись в ополонку, потрібно чітко розуміти для чого ви це робите. Також варто пам'ятати, що вода, яка не придатна для пиття, проте підлягає освяченню, зовсім не обов'язково повинна бути для пиття.
Що не можна робити зі святою водою після Хрещення:
Гадати і використовувати для цього святу воду;
Вірити, що в ніч з 18 на 19 січня вся вода у всіх джерелах і навіть кранах стає святою; що вода, набрана з джерела о 12 годині ночі - сама «особлива» вода;
Йти по воду (до церкви або на джерела) вночі;
Вірити, що опівночі вода в річці зупиняється навіть починає текти в іншу сторону, і тим більше - що це можуть бачити далеко не всі, а тільки гідні, обрані, праведні і т.д .;
Для зцілення від хвороб приймати ванни зі святою водою;
Якщо свята вода зіпсувалася (позеленіла або з'явився прогірклий запах), вважати, що: а) батюшка погано молився; б) вас чекають біди / хвороби; в) вода «не освятилась»; г) її можна вилити в унітаз.
Що варто робити зі святою водою
Святу воду рекомендують використовувати для окроплення житла, автомобіля або речей. Можна полити цією водою кімнатні рослини. А також, якщо хто з рідних захворів, варто зробити пару ковтків свяченої води. Вважається, що вона здатна вилікувати будь-яку хворобу.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...