ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » Що треба знати про відбілювання зубів?

Що треба знати про відбілювання зубів?

Якщо ви хоч раз цікавилися відбілюванням зубів, то вже знаєте, що домашні засоби можуть лише видалити із зубів плями, але змінити їхній колір можна лише в кабінеті дантиста. Важливо дізнатись про особливості професійного відбілювання. 

Відбілювання зубів

Відбілювання зубів

Відбілювання вимагає потужного відбілювального засобу. В нашому випадку - це перекис водню. Але "пройтися" ним по зубах буде абсолютно недостатньо. Відбілювач повинен провести на емалі довший час, щоб проникнути всередину. Готуйтеся провести чимало часу під синьою лампою.

Домогтися ідеально рівного кольору на всіх зубах не вийде. Наприклад, різці часто мають жовтуватий відтінок. Іноді зуби можуть чинити опір освітленню. Наприклад, якщо потемніння зубів настав через пристрасть людини до чаю, кави і червоного вина, то такі зуби буде набагато простіше відбілити, ніж зуби, що успадкували свій темний відтінок генетично. Як правило, краще піддаються освітленню жовті, а не сірі зуби. До речі, коронки теж байдужі до відбілювання.

Ви можете злякатися, що відбілювач завдасть зубам шкоди. У професійного відбілювання немає побічних ефектів, Хіба що ненадовго може підвищитися чутливість. Але це швидко мине. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Березень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31