ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Дізнавшись історію появи модної нині зачіски, ви дуже пошкодуєте, що носите її…

Дізнавшись історію появи модної нині зачіски, ви дуже пошкодуєте, що носите її…

Деякі дослідження взагалі показують шокуючі результати, згідно з якими чоловіки проводять біля дзеркала навіть більше часу, ніж жінки.

Але одна справа стежити за своєю зовнішністю, а інше - вивчати історію своєї зачіски. Звичайно, всі хочуть мати прекрасний вигляд. Тому обираючи зачіску, ми орієнтуємося на її сумісність з нашим образом. Історія появи зачіски нас хвилює мало.

Особливо трепетно до власного зовнішнього вигляду відносяться чоловіки, яким за статусом належить мати чудовий вигляд, адже їх вигляд приковує погляди безлічі інших людей. І сьогодні поговоримо про зачіску такої медійної особистості, як нападник футбольного супер-клубу «Реал Мадрид» Кріштіану Роналду.


Ця зачіска набирає шалену популярність і стає однією з найпопулярніших серед чоловіків по  всьому світу, у тому числі і в Україні. Багато хлопців оцінили її стильність і прагнуть зробити собі таку ж. Всі вони навіть не підозрюють про походження цієї зачіски. І не дармно її назва саме «гітлерюгенд» або «під фріца», «під німця».



Справа в тому, що подібна стрижка з виголеною збоку смужкою була популярною в період Другої світової війни і була тісно пов'язана з Голокостом і Гітлером. Справа в тому, що диктатор Німеччини був головним популяризатором зачіски серед солдатів. Тому вона вважалася символом вірності фюреру.


Виголюючи  смужку на голові, її власник демонстрував свою згоду з політикою влади. Це була лояльність до Гітлера в той час, коли його режим робив злочини проти всього людства.
 
Таку ж смужку виголювали новобранцям в армії. Причому робилося це підручними предметами і часто разом зі смужкою в хлопця залишався глибокий шрам.

До слова, в середовищі нацистів позитивно ставилися, коли разом зі смужкою людина придбала шрам.Вважалося, що свою лояльність до Гітлера він підкріплює кров'ю.

Також ходили історії про те, що Адольф Гітлер уклав угоду з дияволом. І отримавши від того повну підтримку, натомість глава Третього рейху обіцяв не тільки свою душу, але і своїх солдатів, яких агітував носити поголену смужку на голові. Саме вона вважалася знаком Сатани.

Ось таке цікаве походження у зачіски, яку зараз носять мільйони чоловіків. Але мало хто з них знає правду про її походження.
 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На роботу потрібні журналісти!
  4. Свалявчанин зарізав матір ножем у спину й намагався звинуватити у всьому дядька
  5. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Всі новини
Загрузка...