» » Чому полянці перекрили дорогу?(+ФОТО)

Чому полянці перекрили дорогу?(+ФОТО)

У такий спосіб, як кажуть у селі, люди протестують проти рейдерського захоплення водогону «Луг».
«Висловлюючи протест проти рейдерського захоплення водопроводу «Луг» та незаконного рішення суду, винесеного сьогодні в Ужгороді, мешканці Полянської ОТГ годину тому у центрі села Поляна перекрили дорогу», — пише користувач соцмережі Фейсбук Юрій Шипович, докладаючи світлини, зроблену на місці події.
Своєю чергою, інформацію про ситуацію деталізує на своїй сторінці голова Полянської ОТГ Іван Драгобдецький. За його словами, «Відповідно до постанови Кабміну №891 від 6 листопада 1995року, а зокрема пункту 3, де йдеться про те, що «Відомчий житловий фонд передається у комунальну власність безоплатно. ( Абзац перший пункту 3 в редакції Постанови КМ N695(695-2004-п) від 26.05.2004). Разом з відомчим житловим фондом передаються відповідним комунальним підприємствам зовнішні мережі електро-, тепло-, газо-, водопостачання і водовідведення, а також будівлі, призначені для обслуговування цього фонду (бойлерні, котельні, каналізаційні та водопровідні споруди, вбудовані і прибудовані приміщення, обладнання тощо)».
Полянській сільській раді було передано на баланс житлові багатоповерхівки, а сам водогін «Луг», який безпосередньо забезпечував водою дані багатоповерхівки, чомусь, залишився на балансі санаторію «Сонячне Закарпаття». А справа в тому, що 25 травня 2000р. між об’єднанням Закарпаткурорт та санаторієм «Сонячне Закарпаття» ніби була укладена угода купівлі-продажу, проте оригіналу угоди ніде немає. Прошу звернути увагу на те, що Укрпрофоздоровниця ні покупцем, ні продавцем в договорі не фігурує! Після того, як Полянська сільська рада звернулася до суду з вимогою визнати за територіальною громадою право власності на водогін «Луг», з’являється та ж Укрпрофоздоровниця, яка показує реєстраційне посвідчення 2001р., в якому є запис, що вона нібито придбала водогін «Луг» в 2000р., однак самої угоди купівлі-продажу не надає (а тільки угода є правовстановлюючим документом!), на питання суду «де угода купівлі-продажу ?», «у кого купили?», «за скільки купили?» відповідь одна — «не знаємо». Цікаво ще й те, що цієї угоди немає ні в одному державному реєстрі! Можна зробити тільки один висновок — реєстраційне посвідчення – «липа», іншого пояснення знайти важко».
«Водогін «Луг» має бути повернутий +у законну власність громади для того, щоб мати право привести його в належний стан, оскільки наразі він не здатний взагалі забезпечувати водою таку кількість населення і готелів. У цьому ми переконались 2 дні тому, коли зловмисниками було виведено з ладу уклинський водогін, який було побудовано 2 роки тому для додаткового забезпечення жителів громади та інших користувачів прісною водою», — додав І. Драгобецький.
1-21
2-12
4-29 скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Як дівчина із Закарпаття зуміла влаштувати своє життя у Штатах? (+ФОТО)
  2. Сварка закінчилась вбивством: у Сваляві гості забили господаря до смерті
  3. Чому полянці перекрили дорогу?(+ФОТО)
  4. На Свалявщині зафіксували спалах АЧС
  5. 90-річна чеська бабуся перетворила маленьке село на свою арт-галерею. ФОТО
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31