ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 секретів прання, які ми дізналися від співробітників 5-зіркових готелів

В мережі розмістили секрети прання, якими користуються співробітники пралень в готелях, щоб домогтися бездоганного вигляду речей.
1.Завантаження пральної машини
Ідеальний варіант – завантажувати машину на 80%. Якщо перевантажити пральну машину білизною, вона не випереться належним чином. Коли в барабані занадто мало речей, вони швидше прийдуть в непридатність через механічний вплив.
2.Температура водиТемпература 40-60 градусів вважається оптимальною, щоб провести дезінфекцію і прибрати бруд. Прання  в холодній воді не дозволяє знищити бактерії і пилових кліщів на постільній білизні і рушниках, а гаряча вода шкодить тканині.
3. Засоби для пранняЗамість кондиціонера, який накопичується і з часом робить рушники жорсткими, співробітники готелів використовують білий оцет. Додайте 100 мл при полосканні, щоб зробити білизну м’якою і уникнути слідів порошку.
4. Боротьба з плямами– Свіжі плями від масла посипте замінником цукру або крохмалем, а потім просто виперіть річ.
– Сліди томатного соку і соусу допоможе видалити препарат WD-40. Нанесіть його на пляму і залиште на 5-10 хвилин, а потім виперіть виріб у холодній воді.
– Щоб відіпрати плями від поту з білих речей, використовуйте попереднє прання з будь-яким пральним засобом при температурі 40 ° С, а потім запустіть цикл прання з відбілювачем.
– Якщо на годину замочити білизну у воді з сіллю (1 столова ложка на літр води), а потім випрати, ви зможете позбутися від плям кави та вина.
– Сода допоможе прибрати жовтизну з білих речей і позбавить від неприємного запаху. Додайте половину мірної склянки соди до прального порошку або господарського мила і періть в гарячій воді.
5.Сушка
Експерти рекомендують по можливості сушити білизну на відкритому повітрі під сонячними променями. Якщо змушені використовувати сушилку, покладіть в барабан тенісний м’яч, щоб зробити рушники пухнастими.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Господині в допомогу: неочікувані способи застосування оцту в побуті
Господині в допомогу: неочікувані способи застосування оцту в побуті Ця прозора рідина з різким запахом – вічний страх багатьох мам, які намагаються заховати пляшку подалі від пустотливих
10 корисних порад про прання, про які ви не здогадувались Прочитайте і ваші речі будуть не тільки чистими а й виглядати як нові. 1. Коли будете прати зимові вовняні речі,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...