ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Сніданок – на кожен ранок, або з яких продуктів потрібно починати свій день , а від яких краще утриматись

Сніданок – на кожен ранок, або з яких продуктів потрібно починати свій день , а від яких краще утриматись

Перший прийом їжі дуже важливий, адже саме сніданок запускає роботу організму після відпочинку вночі. Однак є перелік продуктів, який здатний з корисного сніданку, перетворитися у велику проблему для нашого організму. До Вашої уваги продукти — табу для сніданку.

1. Цитрусові.

    fef7bc813f18a0991f0da2cb7b18d0dc

Дуже багато хто помилково вважають, що грейпфрут на сніданок або стакан апельсинового фрешу буде правильним початком дня. Так, це корисно, але не з ранку. Вся справа в тому, що цитрусові фрукти можуть викликати сильну алергію. Крім того, кислота, що міститься в цитрусових, подразнює слизову шлунка і, вживаючи продукт натщесерце, піддавався ризику отримати гастрит.
   2. Банани.                                                                                           

ef4b8d5d2eb94b9a0690395fafe1be50

 

Цей фрукт містить дуже багато магнію, який з ранку надто навантажить твою судинно-серцеву систему, що загрожує неприємними відчуттями і відчуття слабкості. Звичайно ж, ти можеш іноді побалувати себе бананом на сніданок, але захоплюватися не варто.

 3. Сирі овочі.                                                                                         2b537b3fc8d9df7889a37c3cec80318b

Тут все аналогічно. Наш шлунок з ранку ще не прокинувся, і хоча овочі не важка їжа, але кислоти, що містяться в них, погано впливають на наш організм. Особливо важливо не порушувати це правило тим, у кого є проблеми з шлунково-кишковим трактом. Побалувавши себе салатиком натщесерце, вдень можна відчути дискомфорт або підвищене газоутворення. А сік із свіжих овочів сприяє утворенню шлункового каменю.
    4. Батат.                                                                                          51566b97fd617571e5c12b6ac2b88d11

Страва з солодкої картоплі натщесерце спровокує здуття і підвищене газоутворення через бродіння цукру. А у особливо чутливих організмів може порушити весь процес травлення.

 5. Холодні напої.                                                                                             9f21b6386a9fe94f89eebf218e96d49a

Всі знають, що випити натщесерце склянку води дуже корисно. Це допомагає запустити травну систему. Але є одне вагоме уточнення – вода ні в якому разі не повинна бути холодною. Адже це провокує погане кровообіг і, як наслідок, уповільнення метаболізму. А для жінок, що регулярно п’ють холодну воду вранці, це загрожує збоями менструального циклу.

6. Солодощі.
5c397b4babd609699187f61782635965

Кожна дівчина під час дієти знає непорушне правило: «Хочеш солодкого – з’їж його вранці», в цьому випадку шкоди фігурі не буде. Але мало хто знає, що натщесерце солодке їсти не можна. Підшлункова залоза з ранку ще не включається на повну. Переварити ударну дозу цукру, яка потрапить в наш організм разом з шматком торта, для неї буде вкрай проблематично. А це не тільки проблеми з підшлунковою залозою в майбутньому, але і зниження мозкової активності протягом дня. Так тобі буде важче зосередитися.

 7. Кава.

eb01102a596779e11402e5a255f4c0f9

Несподівано? Але це саме так. Якщо твій сніданок складається тільки з чашки кави, негайно меняйт свою звичку. Каву натщесерце несе велику шкоду організму. Під удар потрапляє шлунок, підшлункова, серцева система. Крім того, каву натщесерце має сечогінну дію. Загалом, приємного мало. Каву можна випити тільки після повноцінного прийому їжі.

Крім того , до списку заборонених для сніданку продуктів потрапили швидкі сніданки , часник , хурма , бутерброди з ковбасою , дріжджі , червоне м’ясо,   груші та помідори.

Щоб сніданок був корисним: чотири прості правила

Що треба їсти на сніданок :

1. Сухі сніданки із супермаркету варто замінити на різноманітні каші. Вони додадуть вам енергії, а складні вуглеводи наситять на тривалий період часу.

Oatmeal-diet

2. Ковбаски та сосиски замініть корисним м’ясом чи рибою, які забезпечать організм достатньою кількістю білка.

1 (1)

3. Забудьте про сухі бутерброди. Краще з’їжте варені яйця чи омлет.

content_fotolia_84256960_subscription_xxl

За матеріалами : zsz.pp.ua





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
7 продуктів, які можна їсти натщесерце! Ранок — найпрекрасніша пора дня, все починається заново, ти пробуджуєшся з новими силами. Щоб день пройшов успішно,
Чому варто вживати цитрусові: цікаві факти
Чому варто вживати цитрусові: цікаві факти Цитрусові корисні тим, що вони є відмінним джерелом вітаміну С та завжди допомагають стимулювати імунітет і вберегти
ТОП-10 простих ідей смачних та корисних сніданків Правильне харчування обов'язково передбачає наявність сніданку. Причому, досить ситного і калорійного, щоб енергії

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...