ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Майклу Джексону - 60: як світові зірки привітали короля поп-музики

Майклу Джексону - 60: як світові зірки привітали короля поп-музики

Майкла Джексона можна назвати справжньою легендою



Сьогодні однією з найбільш видатних фігур поп-сцени Майклу Джексонумогло виповнитися всього 60 років. Про це пише PoliketaДжексон відомий не тільки найпродаванішим альбомом всіх часів і своєю місячною ходою. Майкл перевернув уявлення про музику XX століття. Незважаючи на судові позови і брудні деталі особистого життя, зірка не дарма співав, що варто починати з себе в зміні світу.

За свою мегауспішну кар'єру Майкл представив на розгляд 80 відеокліпів. На його рахунку 15 премій Греммі, 8 з яких музикант отримав за одну ніч, це величезний успіх, до нього таких висот ще ніхто не досягав.

У зовнішність Джексон теж виділявся, як і його музика, ламав стереотипи, адже темношкірий музикант, який змішує поп, соул і трохи року — це дійсно щось несподіване і незабутнє.

А причиною зміни кольору шкіри Джексона ще у 80-х була хвороба — вітиліго. Вона характеризується порушенням пігментації, через що зникає меланін. Якось на шоу з Опрою Джексон не втримав сліз, коли зайшла мова про хворобу, адже він завжди пишався своїм кольором шкіри.

Також Майкл отримав 26 премій American Music Awards", зокрема, як найуспішнішого поп-виконавця всіх часів (продано 380 000 000 дисків по всьому світу).

У Джексона відразу дві зірки на Голлівудській Алеї Слави: як учасника "The Jackson Five" і як сольного артиста. За таким же принципом музиканта двічі введений до Залу слави рок-н-ролу.

Його креатив стосувався не лише музики, мікшування різних жанрів і зовнішності, але і приголомшливим шоу на сцені і в кліпах. Одним з таких карколомних відео кліпів на пісню "Smooth Criminal", де танцюристи разом з Майклом ламають всі закони фізики, дуже вигинаючись на сцені. Насправді Джексон сам придумав "антигравітаційні туфлі", які каблуком прикріплювалися до цвяха на сцені, дозволяючи творити магію в кадрі.

Помер Майкл Джексон 25 червня 2009 через зупинку дихання і серця внаслідок передозування ліками. Навколо смерті зірки досі витає чимало припущень і пліток.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


“Жінка помирала в скажених муках”: Чоловік до смерті побив дружину і ліг з нею спати
“Жінка помирала в скажених муках”: Чоловік до смерті побив дружину і ліг з нею спати
ЄС скасує переведення годинників на літній і зимовий час, - глава Єврокомісії
ЄС скасує переведення годинників на літній і зимовий час, - глава Єврокомісії
Неадекватна вихователька душила ковдрою дівчинку, яка плакала (ФОТО)
Неадекватна вихователька душила ковдрою дівчинку, яка плакала (ФОТО)
Ось вам і серпень: в Європі випало 40 см снігу!
Ось вам і серпень: в Європі випало 40 см снігу!
Всі новини
Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30