ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » На Закарпатті прикордонники затримали групу азіатів

На Закарпатті прикордонники затримали групу азіатів

На Закарпатті прикордонники затримали групу азіатів
Троє незаконних мігрантів саме вишукували спосіб дістатися Євросоюзу, коли їх затримали військовослужбовці Чопського загону.

Інформацію про перебування порушників у прикордонні прикордонникам надали місцеві жителі. Дільничному інспектору відділення «Стужиця» повідомили, що на залізничній станції «Жорнава» знаходиться трійка чоловіків азійської зовнішності. Група реагування, яка одразу ж вирушила для перевірки інформації, незабаром виявила у вказаному районі групу нелегалів без документів.

Азіатів, які назвалися громадянами Афганістану, затримали та доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після з’ясування обставин правопорушення та встановлення особи усіх трьох буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті затримали групу нелегалів та провідника (ФОТО)
На Закарпатті затримали групу нелегалів та провідника (ФОТО) Троє азіатів та українця, що супроводжував їх, затримали сьогодні вночі за випереджувальною інформацією оперативні
На Закарпатті затримали велику групу нелегалів
На Закарпатті затримали велику групу нелегалів Шістнадцять азіатів, які намагались незаконно дістатись Словаччини, виявили та затримали сьогодні вночі прикордонники

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30