ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » Закарпатець лупцював свою дружину, сівши на неї

Закарпатець лупцював свою дружину, сівши на неї

Закарпатець лупцював свою дружину, сівши на неї

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують стосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає і це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає. Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу в області.

Сімейні конфлікти в нашому краї не рідкість. Але до побиття найчастіше доходить справа здебільшого після вживання алкоголю. Любителі спиртного, як правило, саме і скоюють (за статистикою) найбільше кримінальних злочинів: як пограбувань, так і вбивств, як хуліганства, так і інших неправомірних дій.

Побої від п’яних чоловіків добре відомі частині закарпатських жінок. Такі випадки трап- ляються чи не в кожному населеному пункті. Іноді. Щоправда, буває й навпаки, коли представниці слабкої статі гамселять своїх благовірних. Проте частіше все ж дістається саме жінкам. Тим більше що вони люблять докоряти чоловікам за пияцтво, хоча говорити з п’яним так само марно, як носити воду в ситі.

Подібний випадок трапився нещодавно і в Виноградові. Була 22 година вечора. Родина вже збиралася спати, та раптом між Степаном та Світланою розгорілася сімейна суперечка. Звичайна побутова сварка вивела з себе чоловіка, тож він почав її бити по голові і тулубу.

Світлані якось вдалося вирватися від свого ката і вибігти на подвір’я, прихопивши з собою телефон. Вона намагалася викликати допомогу, але коли спробувала повернутися в хату, чоловік її не впустив.

Він взявся її лупцювати з новою силою. Степан штовхнув дружину, і вона впала на землю. А чоловікові ніби тільки це й потрібно було. Він всівся на жінку зверху, як вершник на коня, і продовжував знущатися з неї, наносячи все нові й нові удари по всьому тілу.

Уся в синцях Світлана ледве волокла ноги, коли Степан відступив. Вона звернулася до поліції і повідомила про все, що сталося.

Жінку довелося госпіталізувати, вона витратила на лікування більше п’яти з половиною тисяч гривень. На суді просила чоловіка компенсувати збитки, а також надати їй моральну компенсацію.

Але її позов суд задовольнив лише частково, оскільки озвучена нею сума видалася зависокою, а Степан у вигляді покарання отримав лише штраф у розмірі 850 тисяч гривень. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
П’яне Закарпаття: діти, чорти, релігія та єноти
П’яне Закарпаття: діти, чорти, релігія та єноти … Знову інопланетяни нарколог пояснив, чому і в яких сім’ях найчастіше спиваються діти «Лікарю, вколіть мені, будь
П’яне Закарпаття: діти, чорти, релігія та єноти
П’яне Закарпаття: діти, чорти, релігія та єноти Закарпатський нарколог пояснив, чому і в яких сім’ях найчастіше спиваються діти «Лікарю, вколіть мені, будь ласка, те,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31