ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » Яке покарання чекає на чотирьох закарпатців, які напали на 67-річного пенсіонера?

Яке покарання чекає на чотирьох закарпатців, які напали на 67-річного пенсіонера?

fotoПогрожували зброєю та забрали 5 тисяч гривень
Прокуратурою Закарпатської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чотирьох закарпатців, які в травні 2018 р., напали на 67-річного пенсіонера та погрожуючи зброєю забрали 5 тис грн.
Досудовим розслідуванням встановлено, що нападники, попередньо домовившись між собою про вчинення розбійного нападу, умисно проникли до приватного будинку потерпілого.
Злочинці чітко поділили свої ролі у злочині: один з нападників залишився очікувати в машині, якою приїхали злочинці, ще один спостерігав на ганку будинку, інші двоє – безпосередньо напали на потерпілого.
Побивши 67-річного чоловіка та погрожуючи йому пістолетом, злочинці відібрали в потерпілого його заощадження та втекли з місця злочину. Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України - напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням до житла.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.
За вчинення даного злочину, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Прокуратура Закарпатської області 





Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
7 років за гратами проведуть роми, які з ножем напали на підлітків
7 років за гратами проведуть роми, які з ножем напали на підлітків Ужгородською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадження за фактом вчинення

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31