ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » Вбивство в одному з гуртожитків с. Минай: 20-річного дніпропетровця судитимуть

Вбивство в одному з гуртожитків с. Минай: 20-річного дніпропетровця судитимуть


Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо умисного вбивства 20-річного мешканця Житомирської області (ч. 1 ст. 115 КК України), інформує прес-служба прокуратури Ужгородської мськради.
Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, в ході досудового розслідування встановлено, що на початку квітня поточного року, 22-річний житель Дніпропетровської області, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, в одному з гуртожитків с. Минай, Ужгородського району чотири рази вдарив кухонним ножем потерпілого та втік з місця події.
Юнак, від отриманих травм, загинув на місці. Обоє хлопців працювали на одному з підприємств Ужгородщини.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснював слідчий відділ Ужгородського районного відділення поліції Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.
Завдяки злагодженим діям правоохоронців зазначений злочин розкрито ще "по гарячих слідах", особу підозрюваного оперативно встановлено і, відтак, затримано.
За клопотанням процесуального прокурора, зловмиснику відразу було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави, який наразі знову продовжений.
Довідково:
за вчинення умисного вбивства, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від від семи до п'ятнадцяти років. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31