» » » Спроба зґвалтування неповнолітньої в Ужгороді: над злочинцем хотіли вчинити самосуд (ФОТО)

Спроба зґвалтування неповнолітньої в Ужгороді: над злочинцем хотіли вчинити самосуд (ФОТО)

Спроба зґвалтування неповнолітньої в Ужгороді: над злочинцем хотіли вчинити самосуд (ФОТО)
Вчора, близько 22:00, патрульні отримали виклик про спробу згвалтування на вулиці Ужанській. Заявниця повідомила, що співмешканець її доньки, вчиняє розбещення малолітньої внучки, отримуючи від цього сексуальне задоволення. 

Патрульні встановили особу підозрюваного та викликали 2 екіпажі на підмогу для забезпечення охорони під час затримання імовірного злочинця. 

Також на місце викликали й слідчих. Все через те, що біля будинку зібралося близько 200 осіб однієї з нацменшин, котрі прагнули вчити самосуд. Вони оточили службові авто полісменів й будинок та не дозволяли вивести підозрюваного. Попри це, правопорушника доставили у відділок поліції, де він й зізнався у скоєному. 

Потерпілу разом з матір'ю направили в лікарню. Затриманому загрожує покарання за ч.2 статті 156 ККУ (розбещення неповнолітніх).

Спроба зґвалтування неповнолітньої в Ужгороді: над злочинцем хотіли вчинити самосуд (ФОТО)
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Спроба самогубства в Ужгороді: патрульні опублікували ВІДЕО з місця подій
Спроба самогубства в Ужгороді: патрульні опублікували ВІДЕО з місця подій Нагадаємо,вчора, 31 липня, на вулиці Гагаріна хлопець намагався звести рахунки з життям через сварку з дівчиною.
Свалявські правоохоронці розкрили крадіжку із заводу: затримано молодого злочинця (ФОТО)
Свалявські правоохоронці розкрили крадіжку із заводу: затримано молодого злочинця (ФОТО) Майже 50 метрів мідного кабелю молодик виніс із колишнього заводу. Та от довго тішитись краденому не довелося -
Чоловік за зґвалтування 10-річної доньки отримав 14 років в'язниці
Чоловік за зґвалтування 10-річної доньки отримав 14 років в'язниці Колегія суддів Оболонського райсуду столиці підтримала принципову позицію Київської місцевої прокуратури №5 та

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31