ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » На Закарпатті з'явилась найвисокогірніша міні-скульптура / ФОТО

На Закарпатті з'явилась найвисокогірніша міні-скульптура / ФОТО

В чудовому куточку області - туристичному притулку Явірник - з'явилася унікальна родзинка для гостей - бронзовий турист.

Завдяки плідній співпраці представвників ГО “Карпатські стежки” разом зі скульптуром Михайлом Колодко в чудовому куточку області – туристичному притулку Явірник – з’явилася унікальна родзинка для гостей – бронзовий турист, повідомив Перший.
Ідея встановлення бронзового туриста у митця виникла на основі реальних спостережень за людьми, які після важкого підйому на гору втомлені вдивилялись у красу карпатських гір. Родзинкою скульптури стане ніс туриста, який при терті буде яскраво відблискувати на сонці. Цим привертатиме увагу і слугуватиме маяком для втомлених мандрівників. 
Нагадаємо, що Явірник – це туристичний притулок, до якого веде один із найпростіших і найзручніших піших туристичних маршрутів із Ужгорода. Місцина розташована на висоті близько тисячі метрів, тож тепер маленький турист ще і найвища міні-скульптура на Закарпатті. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Міні-ГЕС на Закарпатті очима українських та іноземних експертів і фахівців
Міні-ГЕС на Закарпатті очима українських та іноземних експертів і фахівців Гідроенергетика – є однією з основоположних частин відновлюваної енергетики у всьому світі. Використання сили води для

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30