ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » У Хусті буде аеропорт?

У Хусті буде аеропорт?



Як і обіцяв, сьогодні у Закарпатську область прибув Міністр інфраструктури Володимир Омелян. Оглянули та оцінили стан покриття доріг державного та місцевого значення, але основною метою візиту було визначити стан ужгородського аеропорту та обговорити конкретні строки запуску його роботи.
Отже, як зазначив Міністр, у квітні цього року відбудеться зустріч представників української та словацької сторін. Укр рух, зі свого боку, готовий до проведення сертифікації, протягом 6 місяців завершаться технічні роботи на літовищі, вже підготовлені міжурядові угоди.
Восени, виконавши всі підготовчі роботи, літовище буде готове до повноцінного запуску всього комплексу.
Також, у зв'язку з відсутністю можливості розширення ужгородського аеропорту, виникає необхідність будівництва ще одного додаткового літовища. Для вивчення ситуації обстежили всі потенційні місця для авіасполучення, а саме міста Хуст та Мукачево. Будівництво буде здійснюватись у разі наявності фінансування. Міністр зазначив, що переконуватиме Уряд до будівництва нових злітних смуг по всій країні ( в перелік запланованого і підпадає додатковий аеропорт на Закарпатті).
Отже, вже зовсім скоро Закарпаття прийматиме літаки, а закарпатці матимуть нагоду користуватись ще одним, таким довгоочікуваним транспортним засобом.
Джерело : ФБ Валерій Лунченко скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30