ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Шок! Пенсіонерка розправилась з кублом змій

Шок! Пенсіонерка розправилась з кублом змій

 
Незважаючи на розвиток цивілізації, яка витісняє зі своїх володінь все, що хоч якось нагадує дику природу, у віддалених районах ця сама природа, як кажуть, цвіте і пахне. Не так як раніше, адже людина давно і щільно впливає на тваринний і рослинний світ, але все ж, передає Ukr.Media.
Те, що трапилося до глибини душі обурило екологів, які з подивом дізналися, що нещодавно пенсіонерка з Дагестану натрапила в своєму городі на кубло змій і... розправилася з ними з допомогою лопати!
За словами жінки, вона виявила змій в той момент, коли зібралася саджати картоплю, а оскільки рептилії їй заважали, то вона почала їх вбивати. У результаті жертвами стали ні багато ні мало, а 75 плазунів, інші встигли уползті.
Пенсіонерка не обмежилася вбивством, а ще й поділилася в соціальних мережах вельми красномовними фотографіями з поваленими гадами, ну а багато користувачів вважали розбирання зі зміями подвигом і зажадали нагородити пенсіонерку орденом за сміливість.
А от екологи з цього приводу мають зовсім іншу думку. Судячи по знімках, жінка розправилася з звичайними вужами, які небезпеки для людини не представляють, а навпаки, поїдають настирливих гризунів, що й приносять користь. Фахівці вважають, що змії просто грілися на сонечку.
епер екологи проводять роз'яснювальну роботу, щоб в гонитві за славою «подвиг» пенсіонерки не стали повторювати інші люди і не почали вбивати все, що рухається, повзає і літає. Та й взагалі, природу треба берегти, а не корчувати що завгодно, лише б посадити заповітну картопельку!



 
  скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині виявили майже 3-метрову змію, – соцмережі
  2. За кілька годин поліція Свалявщини розкрила крадіжку з приватного будинку
  3. На Свалявщині поліція виявила транспортний засіб, розшукуваний поліцією Житомирської області
  4. На Закарпатті поліція виявила настільки п'яного мотоцикліста, що довелося викликати швидку
  5. Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди на Свалявщині
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31