ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » 2-річна дівчинка померла в розпеченій машині, припаркованій біля лікарні

2-річна дівчинка померла в розпеченій машині, припаркованій біля лікарні

2-річна дівчинка померла в розпеченій машині, припаркованій біля лікарні

У жаркий день машина, припаркована під прямими сонячними променями, може нагрітися до температур, небезпечних для дитини, приблизно через годину.

Маленька Ремінгтон з Розбурга, штат Орегон, якій через три місяці могло виповнитися три роки, померла по трагічній випадковості. 38-річна медсестра Ніколь Енглер забула її в розпеченій машині на парковці біля лікарні і відправилася на роботу. Жінка була впевнена, що відвезла доньку в ясла.

Мати знайшла дівчинку в чотири години дня, після зміни, яка почалася вранці. Дитина перебувала в автокріслі на задньому сидінні автомобіля, посиніла і була без свідомості. Енглер схопила дитину і поспішила в лікарню, на парковці якої і забула дочку. У медустанові дитині проводили серцево-легеневу реанімацію, поки їхала «швидка». На жаль, врятувати дівчинку не вдалося.

В момент, коли мати відкрила машину, температура повітря зовні становила близько 27 за Цельсієм. Звіт Національної ради безпеки, раніше опублікований в цьому місяці, повідомляє, що при такому температурному режимі машина може нагрітися зсередини майже до 43 за Цельсієм за 20 хвилин.

Енглер була арештована і поміщена у в’язницю округу Дуглас за підозрою в ненавмисному вбивстві другого ступеня. У судових документах не вказано адвоката, який виступає від її імені.

Тривожна статистика

742 дитини загинуло у вогненних машинах в період з 1998 по 2017 рік, повідомляє рада безпеки. Середній вік дітей — всього 21 місяць.

У 54% випадків батьки або вихователь, не віддаючи собі в цьому звіту, забували дитини в автомобілі. Найчастіше це відбувалося, коли дорослий був особливо втомленим або його графік різко змінювався.

Як правило, в таких випадках батьки отримують тюремний термін — реальний або умовний. Але в 2014 році, коли аналогічний випадок стався з інженером з Портленда, забув доньку в автомобілі, влада вирішила не порушувати кримінальну справу проти батька. Справу було класифіковано як «трагічне і ненавмисна подія».

У жаркий день машина, припаркована під прямими сонячними променями, може нагрітися до температур, небезпечних для дитини, приблизно через годину. Якщо автомобіль припаркований в тіні, то небезпечний рівень температури встановиться там десь через дві години. Дослідники пояснили, що малюк піддається ризику для його життя і здоров’я в момент, коли організм з-за великої кількості тепла втрачає здатність регулювати температуру тіла, це призводить до відмов органів, пошкодження мозку і смерті. Цей процес починається при температурі в машині від 104 градусів за Фаренгейтом (40 градусів за Цельсієм




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30