ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Жителі Флориди отримали від влади оповіщення про вторгнення зомбі

Жителі Флориди отримали від влади оповіщення про вторгнення зомбі

Повідомлення з помилковою тривогою отримали майже вісім тисяч осіб. Пізніше міській владі довелося перепросити і запевняти городян, що жодної активності зомбі в місті немає.



Жителі міста Лейк Ворт у Флориді в ніч на неділю, 20 травня, отримали від влади оповіщення про вторгнення зомбі, повідомляє Palm Beach Post.
Зазначається, що повідомлення прийшло під час відключення електроенергії.
За твердженням влади, при подібних інцидентах автоматично починається розсилка повідомлень жителям, причому для кожної НП заготовлено окреме повідомлення.
"Хтось вніс правки, і вийшло те, що ви бачили. Хтось додав повідомлення про вторгнення зомбі", - сказав офіційний представник мерії Бер Керр, уточнивши, що до цього не причетні працівники або співробітники, які недавно звільнилися.
У повідомленні говорилося, що терміни відновлення електропостачання невідомі через активність зомбі. Його отримали майже 8 тисяч осіб. Однак, через 27 хвилин подача електроенергії була відновлена.
Владі міста довелося перепросити жителів міста за помилкову тривогу про повстання зомбі.
"Я хочу наголосити, що в Лейк Ворт немає зомбі, і перепросити за системне оповіщення", - заявив Бен Керр, фахівець з комунікації в адміністрації міста. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Закарпатські обранці просять зняти ліміти споживання електроенергії у нічний час
Закарпатські обранці просять зняти ліміти споживання електроенергії у нічний час  Зважаючи на численні звернення споживачів електроенергії області, депутати Закарпатської облради на другому пленарному
Як швидко епідемія зомбі знищить людство Приблизно на сотий день після початку «зомбі-апокаліпсису» та стрімкого поширення зомбі по Землі чисельність людей

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31