» » » 10 наймолодших батьків в світі: дорослі діти

10 наймолодших батьків в світі: дорослі діти

Наймолодша мати в історії медицини Ліна Медіна. Їй було всього п'ять років!
Ліна Медіна з перуанського міста Піско народила свого первістка, коли їй було п'ять років. Це сталося в 1939 році. Спочатку передбачалося, що у Ліни пухлина, її відвезли в лікарню. Однак лікарі повідомили, що дівчинка вагітна і знаходиться на сьомому місяці. Рідні відмовилися переривати вагітність - через півтора місяці, 14 травня, у Ліни народився син вагою 2,7 кілограма. Новонародженого назвали Херардо - на честь одного з лікарів.
 
11-річна Шеррі Джонсон
У віці 9 років Шеррі Джонсон з Флориди зґвалтував 20-річний член її церкви. Тоді рідні дівчинки і священнослужителі порахували, що найкращим рішенням буде видати дівчинку заміж. Коли мати запитала Шеррі, чи хоче вона заміж, дівчинка відповіла, що не знає, що це таке. Проте весілля відбулося. Джонсон вийшла за свого ґвалтівника в віці 11 років, після того як народила дочку. У цьому шлюбі у Шеррі народилося ще дев'ятеро дітей! Але в кінцевому рахунку подружжя розлучилося.
 
Альфі Паттен з Великобританії став батьком у 13 років
13-річний Альфі зустрічався з 15-річною Шанталь, у пари народилася дочка. Хлопчик вирішив взяти на себе повну відповідальність і доглядати за дитиною, але... На щастя чи ні, за результатами ДНК-тесту батьком дівчинки виявився не Альфі, а інший залицяльник Шанталь - 14-річний Тайлер Баркер, який зовсім не хотів дитини. Пізніше мати Альфі розповіла, що хлопчик довго плакав, коли дізнався про результат тесту.
 
12-річний Шон Стюарт з Великобританії
У січні 1998 року в Великобританії у 12-річного школяра на ім'я Шон Стюарт народилася дитина. Його 16-річна подружка Емма Вебстер народила йому сина. Спочатку юні батьки ростили дитину разом. Але незабаром Шона перестали цікавити і його син, і його кохана. Через деякий час він потрапив за грати на кілька місяців, а Емма вийшла заміж.
 
Ейпріл Вебстер і Натан Фішбурн
У Натан Фішбурна з Великобританії народилася дитина, коли йому було всього 14 років. Сина Джеймі йому народила його ровесниця Ейпріл Вебстер. Молодий батько зізнався, що цю вагітність молоді люди не планували, але він радий тому, що це сталося.
 
11-річна Тресса Міддлтон з Шотландії
Мешканка Шотландії Тресса Міддлтон стала мамою у віці 11 років. У 2001 році вона народила дочку на ім'я Анна. Все б нічого, якби не шокуюча причина її вагітності. Трессу згвалтував її старший брат Джейсон. Юнака посадили на чотири роки. Але від цього щасливішим дівчинка не стала, вона почала пити, в результаті дитину віддали на усиновлення.
 
Наймолодший батько в світі з Нової Зеландії
Ім'я хлопчика не розголошується, проте відомо, що "наймолодшому батькові в світі" лише 11 років. Він живе з сім'єю в Окленді. Дитину від нього народила 36-річна мати його однокласника! Раніше в Новій Зеландії за законодавством дорослій жінці не заборонялося вступати в стосунки з підлітком. Після цієї історії закони були переглянуті. Хлопчик залишається під захистом влади.
 
10-річна дівчинка з Індії
В Індії 10-річна дівчинка народила дитину після того, як була згвалтована. Але батьки повідомили їй, що необхідно зробити операцію через хворобу живота, вони приховали від неї вагітність. Дитина з'явилася на світ в лікарні міста Чандігарх на півночі країни в результаті кесаревого розтину, дівчинка була на 35-му тижні вагітності. За підозрою в згвалтуванні дівчинки заарештований її дядько з боку матері. За попередніми даними, він ґвалтував дитину протягом декількох місяців. Дівчинка досі не знає, що вона - мама.
 
13-річна Моллі Сірогос з Австралії
Моллі Сірогос стала наймолодшою мамою Австралії - вона завагітніла у віці 13 років. Батьком дитини став друг Моллі, 14-річний Оскар Уіллкс. Друзі дівчинки вмовляли її перервати вагітність, але вона не здалася. Незабаром у молодих батьків з'явився син на ім'я Теодор. Моллі зізнається, що народження дитини змусило її швидко подорослішати. Пара досі разом і скоро чекає на ще одну дитину.
 
12-річна Таня Лучишин з Львівщини, Україна
Про цю історію, яка облетіла не лише Україну, але і весь світ, не чув хіба що лінивий. 7 вересня 2017 року Таня народила здорову дочку. Батьком дитини шестикласниці з міста Борислава Львівської області виявився її двоюрідний брат, 14-річний Остап.  Дівчинка довго не хотіла зізнаватися, хто саме її згвалтував, лише стверджувала, що це "один з членів сім'ї".
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Хрестини дитини за українськими звичаями: традиції та обряди Хрестини в Україні здавна були справжнім народним традиційним святом. Звичай влаштовувати обід у зв’язку з народженням
Уривки зі щоденника. Афоризми дівчинки, яка страждає на аутизм. Це геніально
Уривки зі щоденника. Афоризми дівчинки, яка страждає на аутизм. Це геніально Маленька непоказна дівчинка-аутист Соня Шаталова (їй 10,5 років) не може сказати ні слова. Іноді вимовляє яке-то

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28