» » » У pосійській Якутії температура знизилася до -68ºС

У pосійській Якутії температура знизилася до -68ºС

Температура повітря в pосійській Якутії опустилася до -68ºС. Такі показники зафіксовані на Полюсі холоду в селі Оймякон, повідомляє Якутск.ru з посиланням на відео у YouTube, передає Gazeta.ua
Люди звикли до холодів. Життя триває у звичному режимі.
“Сьогодні у нас в Оймяконі температура о 13.00 виходить 56 градусів морозу за Цельсієм. Вранці була мінус 60 градусів. Зараз ми очищаємо наших якутських коней від снігу”, – говорить голос за кадром.
“Для нас це звичайна справа. Дивно, що журналісти телефонують і запитують, як ви там живете. Я відповідаю, ви приїжджайте і самі побачите, що живемо звичайним життям”, говорить автор відео Семен Винокуров.
Синоптики обіцяють найближчим часом зниження температури до -69C. Електронне табло, яке показувало температуру в селі, не витримало холоду і зламалося.
Низькі температури приваблюють екстрималів з усього світу. Французький екстремал 61-річний Ів Шалоін вирушив на Оймякон на велосипеді. Знімає документальний фільм Never, Never. Його шини не витримали погодних умов і потріскалися. Разом з чоловіком — дружина та оператор та водій авто, повідомляє travelask.ru.
8 емігрантів із Китаю скупалися в джерелі, що не замерзає. Назвали свій вчинок “сенсаційною подією міжнародного рівня”. Рекордно низьку температуру в Оймяконі зафіксували 2013 року — -72ºС.
Нагадаємо, Знімати 8 сезон “Гри престолів” запросили до себе творців серіалу журналісти російської Якутії. Якутська Національна телерадіомовна компанія “Саха” повідомила, що направила керівництву американського телеканалу НВО листа з відповідним змістом. На думку авторів звернення, Якутія найкраще підходить для зйомок зими, спричиненої Білими ходоками.
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Якою буде погода на Закарпатті весь тиждень. Очікується різке похолодання
Якою буде погода на Закарпатті весь тиждень. Очікується різке похолодання На наступний тиждень у області знову засніжить і настане  не лише календарна, але й біологічна зима. Сніжитиме в
Як на Закарпаття повернулися гуцульські коні
Як на Закарпаття повернулися гуцульські коні  Легендарних та рідкісних сьогодні карпатських коней планують розводити на Вінниччині. "Це надбання всієї України”, ―

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахливе вбивство на Свалявщині : молодик вбив свою матір
  2. Взяли "на гарячому": у Сваляві викрили високопосадовця на хабарі (ФОТО)
  3. Увага!У Сваляві залізничний переїзд зачинається на ремонт
  4. Моторошне вбивство на Свалявщині: пенсіонерку зарізали у власному будинку (ФОТО)
  5. Цікаве оголошення для свалявчан
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31