» » » Найстрашніше місце на землі! Навіть від одних фотографій мурашки по шкірі!

Найстрашніше місце на землі! Навіть від одних фотографій мурашки по шкірі!

Але, як не дивно, деяких мандрівників це не зупиняє, адже тут можна відчути якийсь невідомий первісний страх. А ось в скарбничку всім любителям екстриму ще п’ять місць, які налякають вас до остраху!

Атолл Бікіні, Маршаллові острови
подорожі

Це місце виглядає як рай, чи не так? Але картинка оманлива. Справа в тому, що саме на цих островах після Другої світової війни США проводили численні ядерні випробування.

подорожі1

Мешканців змусили покинути будинки і вивезли з острова. Після того, як випробування були завершені (в 1970-х роках), острови були оголошені безпечними, а місцеві жителі повернулися в свої будинки. Однак протягом деякого часу майже 900 осіб померли від ракових захворювань. Зараз ці атоли дуже небезпечні, тут практично ніхто не живе.

Село Нагір'я, Японія
подорожі2

Знаєте, чим примітне ця японське село? Тут практично живуть одні... ляльки!

Так, вони виготовлені в натуральну величину, і приблизно на одного місцевого жителя припадає сто ляльок. Моторошне видовище!
подорожі3

Так вирішила «населити» село місцева жителька Цукім Аяно. Вона почала робити копії своїх сусідів, які померли або переїхали. Сьогодні ці ляльки всюди: рибалки на березі річки, літні пари на лавках біля будинків, робочі на дорогах, студенти і школярі, що наповнюють цілі класи.
подорожі4

А чи захочеться вам присісти за парту поряд? А може, посидіти з вудкою і насолодитися риболовлею?

Похоронні катакомби Капуцинів, Італія
подорожі5

Ще одне моторошне містечко на нашій планеті розташоване в місті Палермо на Сицилії. І катакомби Парижа поруч з ними вже не здаються такими страшними.

А вся справа в типі поховань. Справа в тому, що в катакомбах Капуцинів поховано близько 8 тисяч осіб. І майже всі вони у вигляді мумій.
подорожі6

Вони стоять, висять, лежать, утворюючи цілі композиції з покійних.

Поховали їх в багатих шатах, деякі тіла навіть переодягали по кілька разів на рік: таке було розпорядження знаті.
подорожі7

Але, звичайно, таке останній притулок може бути тільки для обраних. Тут покояться останки місцевої еліти, духовенства, ченців і аристократії. Ховали тут з XVI по XIX століття, і кілька поховань було зроблено в ХХ столітті.

Тіла померлих спеціально готували до такого поховання: їх висушували протягом 8 місяців в спеціальних камерах, а потім омивали оцтом. До слова, грунт і атмосфера Катакомб також перешкоджає розкладанню тіл.

Печера Гомантонг, Малайзія
подорожі8

У глибоких джунглях Малайзії, на острові Борнео, є печера не для гидливих. Вона отримала ще одну назву - печера жахів. Справа в тому, що Гомантонг просто вся наповнена огидними тварюками: на стелях, замовкнувши, сидять летучі миші, і їх тут приблизно два мільйони особин, на підлозі і стінах - безліч тарганів всіх мастей, починаючи від великих і жирних, закінчуючи зовсім крихітними, але не менш моторними.

А ще додайте до цього скорпіонів, багатоніжок, змій, щурів і мишей, які харчуються птахами і просто кишать в посліді кажанів. Ви вже готові бігти за квитком і пакувати валізи в це «райське» містечко?

подорожі88

Частина печери відкрита для відвідувачів: тут споруджено дерев'яні проходи, так що всі бажаючі можуть безпечно обстежити ці тунелі. Ну, звичайно, завжди є ризик, що один з жирних гадів впаде вам на голову.

А ще в печерах Гомантонг живуть незвичайні ластівки салангани. Вони в'ють гнізда з власної слини, яка після висихання твердне. І ці гнізда вживають в їжу, варять з них суп, який вважається делікатесом в азіатських країнах. Найсмачніші і корисні, звичайно, перші гнізда, але також в їжу йдуть і старенькі, що містять гілки, пір'я та інші сторонні матеріали. І вартість, до речі, цієї вишуканої юшки просто нечувана! Так, кілограм Ластівчиних гнізд обійдеться вам приблизно в 2500 доларів!

Парк розваг Six Flags New Orleans, США

подорожі9

Ну, а завершити нашу добірку страхітливих місць ми хочемо парком розваг. Занедбаним парком. У 2005 році в Новому Орлеані пройшов ураган «Катріна», після нього комплекс розваг став непридатним. Безліч заржавілих і поступово втрачаючих вигляд атракціонів.

подорожі99

подорожі999

Складно повірити, що якихось 15 років тому тут можна було почути сміх дітей і побачити безтурботних дорослих. Місце, що лякає своєю порожнечею і гідне якогось тріллера. К слову, про фільми. Парк неодноразово виступав місцем зйомок багатьох кінокартин.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Житель села Поляна закінчив своє життя самогубством
  2. Важливо! Закордонний паспорт оформлюватимуть за новою ціною, – постанова уряду
  3. Знай історію свого міста
  4. На Свалявщині 2 депутата влаштували п'яну бійку зі зброєю (ВІДЕО)
  5. Жителі Сваляви обурені неосвітленими вулицями міста
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...
Вручення Нобелівської премії миру -2017: стало відомо, хто її отримав
Вручення Нобелівської премії миру -2017: стало відомо, хто її отримав
Хотів стати зіркою? Хлопець зацементував голову в мікрохвильовці
Хотів стати зіркою? Хлопець зацементував голову в мікрохвильовці
13 найдорожчих помилок в історії людства
13 найдорожчих помилок в історії людства
Папа Франциск хоче змінити "Отче наш"
Всі новини

«    Грудень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31