ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Машиністів поїзда, які після наїзду на жінку на Миколаївщині сховали її тіло у холодильник, звільнили

Машиністів поїзда, які після наїзду на жінку на Миколаївщині сховали її тіло у холодильник, звільнили

Машиністів поїзда, які після наїзду на жінку на Миколаївщині сховали її тіло у холодильник, звільнили


Правоохоронці продовжують розслідування трагічного інциденту.

Машиністів вантажного поїзда, що прямував з Миколаєва до Апостолового і збив жінку, 

На Миколаївщині поїзд наїхав на жінку. Машиністи забрали частини тіла та сховали в холодильнику
тіло якої працівники намагалися приховати, було звільнено.

Про це повідомили у прес-центрі регіональної філії "Одеська залізниця".

"Через порушення робочої дисципліни та Регламенту дій працівників, пов’язаних із рухом поїздів в аварійних та нестандартних ситуаціях машиніста та помічника машиніста було звільнено із займаних посад", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі всі обставини події з’ясовуються. Ведеться слідство, призначено низку експертиз.

Нагадаємо, 13 липня на станції Березнегувате Миколаївської області на 44-річну жінку здійснив наїзд товарний потяг. Машиніст разом із помічником не повідомили про подію, а забрали частини тіла та сховали в холодильнику. Згодом їх позбулися дорогою до станції призначення. 

Про це повідомляє ГУ Нацполіції України в Миколаївській області.

– Попередньо встановлено, що 44-річна жінка перебувала на шляху, коли машиніст побачив її, і вжив заходів екстреного гальмування. Однак потяг не встиг зупинитись і збив її. Як встановило слідство, машиніст разом з помічником не повідомили про подію, а забрали тіло в поїзд і позбулися від нього по дорозі до станції призначення, – йдеться в повідомленні.

В даний час порушено кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей, – караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років. А також за ч. 1 ст. 297 ККУ Наругу над трупом, що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

– Призначено низку експертиз. Тіло померлої направлено на проведення судово-медичної експертизи. Встановлюються всі обставини події, – повідомили в поліції.

Видання Лівий берег повідомило, що після наїзду локомотивна бригада зупинилась і перестала виходити на зв’язок.

Черговий станції наказав підлеглому перевірити, що сталося.

Підійшовши до місця зупинки поїзда, працівник залізниці побачив труп жінки, однак машиністи почали погрожувати йому, тому він повернувся на робоче місце і вимкнув телефон, не викликавши поліцію.

– Між тим черговий по станції сам пішов до місця зупинки поїзда. Машиністи сказали йому, що довго стояли через спрацювання автоматичних гальм. Через деякий час бригада заявила про готовність продовжити рух і залишила станцію. Після цього диспетчер помітив біля колії ампутовану руку, сліди крові і мобільний телефон. Самого тіла не було, – йдеться в замітці.

Черговий по станції викликав поліцію, яка по знайденому мобільному встановила особу загиблої. Після цього на станції Апостолове при огляді на потязі знайшли свіжі сліди крові.

– Протягом розслідування машиністи розповіли, що помітили лежачу жінку на шляхах, застосували екстрене гальмування, але не встигли зупинити поїзд. Зі страху бути звинуваченими в наїзді вони забрали частини тіла, заховали його в пакети в шахті холодильника і викинули в іншому місці. Труп знайшли 15 липня, – йдеться в замітці видання.




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Інструкція для пасажирів: як повернути електронний квиток на поїзд та на яку компенсацію розраховувати
Інструкція для пасажирів: як повернути електронний квиток на поїзд та на яку компенсацію розраховувати ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ: ЯК ПОВЕРНУТИ ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК НА ПОЇЗД ТА НА ЯКУ КОМПЕНСАЦІЮ РОЗРАХОВУВАТИ Обмеження на
Станції-примари, які неможливо знайти на картах
Станції-примари, які неможливо знайти на картах Майже у кожному мегаполісі світу можна відшукати недобудовану чи закинуту станцію метро, яку вважають примарою, адже на

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31