ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Вакарчук чи Зеленський, українці повідомили, кому віддадуть перевагу у президентських виборах

Вакарчук чи Зеленський, українці повідомили, кому віддадуть перевагу у президентських виборах

Вакарчук чи Зеленський, українці повідомили, кому віддадуть перевагу у президентських виборах

Розчарувавшись у діях багатьох політиків, українці все частіше стали замислюватися про можливість обрання президентом країни митця. До того ж, деякі з них періодично натякають на наявність у них амбіцій державних діячів і бажання створити власну партію.

Найбільший резонанс в суспільстві викликали чутки про те, що в виборних перегонах можуть взяти участь такі народні улюбленці, як уродженець Закарпаття, лідер культової групи “Океан Ельзи” і комік Володимир Зеленський. 

У зв’язку з цим “Обозреватель” вирішив дізнатися, кого з них буде готове підтримати більше число українців і чи бачать вони взагалі сенс у виконанні свого громадянського обов’язку на майбутніх виборах. 

Згідно з проведеним опитуванням, 55% українців віддають перевагу Вакарчуку, оскільки переконані, що він може змінити країну. Ще 15%, в свою чергу, підтримали Зеленського, оскільки у нього є почуття гумору. 

Разом з тим, 28% респондентів зазначили, що зовсім не підуть на вибори. Однак за кого б не проголосував народ, найголовніше, щоб цей вибір був відповідальним, а той, в чиї руки довірять цілу державу, виправдав надану йому підтримку і не відкинув Україну назад до сумних сторінок її історії. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чи зможе Вакарчук стати президентом
Чи зможе Вакарчук стати президентом До президентських виборiв ще пiвтора року, однак майбутня кампанiя вже обростає iнтригами. До президентських виборiв

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31