ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » В Україні через смерть пацієнта заборонили Новокаїн та популярний антибіотик

В Україні через смерть пацієнта заборонили Новокаїн та популярний антибіотик

В Україні через смерть пацієнта заборонили Новокаїн та популярний антибіотик
Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела тимчасову заборону на продаж і використання однієї з серій популярного препарату "Новокаїн" українського виробництва. Про це повідомляє прес-служба Держлікслужби.

Згідно з даними відомства, надійшло повідомлення від ДП "Державний експертний центр МОЗ України" про летальний випадок після застосування української препарату "Новокаїн-Дарниця" (розчин для ін'єкцій 5 мг/мл по 5 мл в ампулі, по 10 ампул в коробці) українського виробництва серії VU181217.

У зв'язку з цим Держлікслужба до з'ясування обставин і до подальшого розпорядження ввела тимчасову заборону на використання та реалізацію цієї серії препарату українського виробника, і зобов'язала всі суб'єкти господарювання, що здійснюють зберігання, реалізацію або використання цих ліків тимчасово помістити його на карантин.

Також Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела тимчасову заборону на продаж і використання однієї з серій часто призначуваного антибіотика українського виробництва "Цефтріаксон".

Згідно з даними відомства, надійшло повідомлення від ДП "Державний єкспертній центр МОЗ України" про несприятливий результат після застосування української препарату (а саме, летальний випадок) "Цефтріаксон" (порошок для приготування ін'єкцій по 1,0 г, 1 флакон з порошком у картонній упаковці) виробництва ПАТ "Лікхім-Харків" серії 750130387А0099А31.

У зв'язку з цим Держлікслужба до з'ясування обставин і до подальшого розпорядження ввела тимчасову заборону на використання та реалізацію цієї серії препарату і зобов'язала всі суб'єкти господарювання, що здійснюють зберігання, реалізацію або використання цих ліків тимчасово помістити його на карантин.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Шокуюча кількість підроблених ліків в Україні
Шокуюча кількість підроблених ліків в Україні Сьогодні жоден українець не застрахований від вживання неякісних або фальсифікованих ліків, оскільки кількість

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31