ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Як настрій впливає на продуктивність людини: неочікувані результати

Як настрій впливає на продуктивність людини: неочікувані результати

Як настрій впливає на продуктивність людини: неочікувані результати
Канадські вчені вивчили, яким чином настрій здатний впливати на продуктивність людини на роботі, до прикладу, керувати своїм часом чи краще визначати пріоритети в завданнях.

Науковці з професором психології Університету Ватерлоо Тарою Маколі й кандидатом наук Мартіном С. Габелія встановили, що гарний настрій може заважати обліку часу й організованості.

Проте це твердження стосується екстравертів, тому що у ході дослідження інтроверти з поганим настроєм зупиняли свою роботу.

В експерименті взяли участь 95 людей, вчені вивчали їхню поведінку відповідно до виникнення щоденних завдань та стресу залежно від настрою. Увага вчених була прикута до емоційної реактивності – чутливості, інтенсивності та тривалості наших емоційних реакцій, пов'язаних з нашим настроєм. Ці компоненти є визначальними, які впливають на ефективне функціонування або вміння виконувати завдання.

Усіх людей поділили на групи залежно від емоційної реактивності – інтроверти (люди з низькою реактивністю) та екстраверти (люди з високою реактивністю).

Експеримент показав, що екстраверти у поганому настрою краще виконували завдання. Але люди з низькою реактивністю показали інший результат – їхні здібності зменшувалися наполовину в поганому гуморі.

Висновок вчених такий: екстраверти у поганому настрою покращують навички, а інтроверти навпаки – погіршують вміння виконувати завдання.







Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
5 щоденних продуктів, які підробляють найчастіше
5 щоденних продуктів, які підробляють найчастіше Зовсім звичні для нас продукти часто можуть виявитись небезпечною підробкою, яка зовсім непридатна для вживання.
Сім способів збільшити власну продуктивність
Сім способів збільшити власну продуктивність Сучасний світ перетворює кожну людину у своєрідну невеличку фабрику із виготовлення чого-небудь. Тож, щоб встигати і

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Ще один роман Стівена Кінга перетворять у фільм
Ще один роман Стівена Кінга перетворять у фільм
У Румунії евакуювали всіх пасажирів із аеропорту через отруту
У Румунії евакуювали всіх пасажирів із аеропорту через отруту
Всі новини
Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31