ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Найвидатніші жінки світу, яких знищив алкоголь

Найвидатніші жінки світу, яких знищив алкоголь

Після війни в числі її фанатів була сама Єлизавета, майбутня королева Англії, а ось кумирами самої артистки були алкоголь і морфій


Пам'ятається, що після війни в числі фанатів Едіт Піаф була сама Єлизавета, майбутня королева Англії, а ось кумирами самої артистки були алкоголь і морфій... Наркотики стали її порятунком після загибелі її самої пристрасної любові - боксера Марселя Сердана, після чого Піаф надовго занурилася в депресію.

Уже в 40 років у Едіт розвинувся цироз. Час від часу артистка відправлялася в лікарню, але це майже не допомагало. В один момент, здавалося, сонце заглянуло одним променем в життя виснаженої артистки і доторкнулося до її серця новою закоханістю в 27-річного перукаря. Але смерть була наполегливіше: вже менше, ніж через рік, співачки не стало.

А поки чудова Піаф підкорювала підвали і сцени Парижа та Європи, заморські душі підкорювала Біллі Холідей.

У 15 Біллі була секс-працівницею, як і її мати. За це дівчину заарештували, а після виходу з в'язниці бідолаха почала підробляти співачкою в нічних клубах Гарлема, де її і помітили продюсери.

У 18 років Холідей записала дві дебютні пісні, після чого її джазові виступи стають все більш масштабними і успішними.

Уже в 25 років Біллі заробляла більше тисячі доларів в тиждень, які витрачала на гори героїну та ріки алкоголю, що в результаті приводило до нових арештів.
За вживання Холідей була засуджена на рік, а своє звільнення в 1948 році Біллі зазначила концертом в "Карнегі-хол" - в той вечір в залі був аншлаг.
Холідей перестала пити в 1959 році, коли їй діагностували цироз печінки, але було занадто пізно - в 44 роки артистка померла.

Через десятиліття світу з'явилася, немов привид душі Холідей і серця Піаф, дитинка Емі Уайнхаус.

Між виступами і записами пісень юна дівчина пропадала в лікарнях, лікуючись від наркотичної та алкогольної залежностей.

Найбільш гучним скандалом стала відміна концертів влітку 2011 року. Після концерту Емі в Белграді організатори були змушені скасувати всі її наступні виступи через стан артистки.

На сцені Емі ледь стояла на ногах,  плутаючись в словах і частково забуваючи тексти. Концерт тривав близько години, протягом якого вона так жодного разу і не заспівала. Такою глядачі бачили велику Емі в останній раз.

Фото з кліпу Back to black, в якому Емі ховає власне серце.
 
Тіло Емі було знайдено 23 липня 2011 року Допустимий рівень алкоголю в крові співачки був перевищений в п'ять разів, її серце зупинилося. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
В якому місяці жінка народилася – така вона і Королева
В якому місяці жінка народилася – така вона і Королева Ну що ж, дамочки, ласкаво просимо на наш Бал Королев. Злегка поправте свої розкішні корони і сідайте на трон. Вже

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині зґвалтували 59 – ти річну жінку
  2. Здійснює громадську діяльність, при цьому сам порушує закон: Резонансна судова справа у Сваляві(Відео)
  3. Свалявчанин вирощував коноплю
  4. Сьогодні вранці на Свалявщині сталася ДТП за участі "швидкої"
  5. В Закарпатській області відзначили кращих медиків: Свалявська бригада екстренної медичної допомоги найкраща в Україні
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31