ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Гороскоп на тиждень 13-20 травня: Овнам не можна бунтувати, а Близнюки – на порозі нового життя

Гороскоп на тиждень 13-20 травня: Овнам не можна бунтувати, а Близнюки – на порозі нового життя

Гороскоп на тиждень 13-20 травня: Овнам не можна бунтувати, а Близнюки – на порозі нового життя
Гороскоп на тиждень з 13 по 20 травня для всіх знаків зодіаку склала астролог Любов Шехматова.

Гороскоп на тиждень: ОВНИ
Світ зараз сприймається через призму власних можливостей і ресурсів. Прагніть до об'єктивності, можливо ви скромні і недооцінюєте себе на тлі партнерів. А даремно. Адже насправді володієте високими творчими здібностями, талантами, діловими навичками, які потрібно з максимальною користю реалізовувати і заробляти гроші. Перш за все в професійній сфері. І не комплексуйте з приводу труднощів у бізнесі, ви їх подолаєте! Натхненна робота, це не каторга, а кузня, де кується професійна броня на майбутнє. І де потім вас ніхто не "підсидить". Якщо начальство пресує, обмежує в привілеях, не бунтуйте, "за битого двох небитих дають". Прагніть до різноманітності, активно спілкуйтеся з людьми, завдяки інтелектуальному шарму вдасться залучити прихильників, зав'язати вигідні контакти.

Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ
Це тиждень духовного преображення і внутрішньо ви готові зробити стрибок на вищий щабель досконалості! Подбайте про зовнішність, можливо треба схуднути, придбати модний туалет, змінити зачіску? Скидайте стару "шкіру", хай живе оновлення! Зараз ви асоціюєтеся з лялечкою, з якої народжується красивий метелик, вирушаючи назустріч сонцю добра і любові. На кар'єрні педалі не натискайте, все вхолосту. Тут досягли досконалості (як фахівець) і рухаєтеся поки на" автопілоті ". Запорука особистого щастя – сімейне благополуччя, гармонійні шлюбні відносини. Туди направляйте вогонь серця, матеріальну турботу. І намагайтеся підтримати суджених, вони повинні облаштувати кар'єру, вирости професійно, дати поштовх бізнесу.
До речі ви великі розумниці, прозорливі, винахідливі, тому "конвертувати" свій інтелектуальний талант вдасться з плідним результатом. Якщо щось хочеться придбати, не відмовляйте собі в цьому. Вдалі дні для покупок: 16-17 травня. Контакти з Близнюками, Левами найпродуктивніші.

Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ
Ви чарівні, спілкуватися, бути поруч – одна насолода, зачаруєте з ходу співрозмовника! Якщо допікає спрага нових знань, це знак, що ваш розумовий багаж збіднів. І вимагає підживлення. Бажання розширити свої пізнання, "відкопати" інформацію для духовного розвитку – є прогресивним запитом душі. І ви тут "ас", який інтуїтивно шукає "перли" істини. Це тиждень "генерального викупного прання" через глибинне покаяння за минулі помилки. Очищайтеся від гріховних нашарувань, вистачить варитися у власному соку! Ідіть на жертви, прощайте кривдників, тоді і вам проститься. "Халяви" у Всесвіті не буває. Прагніть до співчуття і чеснот в будь-яких болісних ситуаціях Інакше розкрити крила духовної еволюції не вдасться. А треба! Ви на порозі нового життя. Займайтеся благодійністю, подавайте милостиню (матеріальну, моральну), коли поруч бідолаха – це ваш підшефний "клієнт". 16-17 – вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: РАКИ
У дружній сфері – "перезавантаження", тут треба відсіяти зерна від плевел, щоб в майбутньому траєкторія долі була щаслива. Зараз ви вийшли на пік соціальної активності, де слід мати справу з людьми близькими по духу і які перш за все повинні задовольняти ваші інтереси. А хто протидіє, ставить палки в колеса, тих бунтарів слід обходити стороною. Однак в соціумі ви, як риба в воді, тактовні, елегантні, вмієте дати практичні поради, тонко відчуваючи настрій публіки. У потрібний момент можете "підіграти", тому коло гідних друзів пощастить розширити. Поставтеся серйозно до нових знайомств і розвивайте стосунки в ключі самовіддачі. "Дежавю" на любовному фронті триває.

Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ
Озирніться назад, зараз йде "девальвація" духовних цінностей, вам слід переосмислити все, відкинувши "те" дороге, що себе віджило і налаштувати свій камертон на нові прогресивні вібрації. Можливо сіли не в свої професійні сани, робота завдає шкоди здоров'ю, або взагалі зайнялися не тим бізнесом, і зараз слід його відкоригувати, змінити спеціалізацію. Яка моя місія, де можна реалізувати природний дар? Ось основне завдання, яке вимагає термінового вирішення. Дерзайте, все вийде. Адже вас всі люблять, домочадці обожнюють, тому можете в критичний момент завжди розраховувати на їх сильне плече.

Гороскоп на тиждень: ДІВИ
Рух – це потужний життєвий акумулятор, не обростайте мохом на одному місці, це посилить депресію. Подорожуйте, змінюйте обстановку, зустріч з іншими звичаями, культурою принесе сюрпризи, наповнить позитивними враженнями та врешті-решт кардинально вплине на життєву філософію. Ваша думка зміниться на краще, душа розквітне благочестям. Цього року чистота внутрішнього світу є доленосним завданням, тому приділіть основну увагу духовним практикам. Пересичення мирськими пристрастями шкідливо. Хвороби свідчать про те, що накопичені духовні вади перекочували на фізичний план. У професійній сфері все чудово, бажано закрутити любовний роман з роботою, або колегою (порада чоловікам Дівам), і ваш бізнес піде вгору. Трудяга ви невтомний, але в цьому році доля забороняє перевантажувати себе, інакше підірвете здоров'я. На масштабну допомогу підлеглих теж не варто розраховувати. Якщо займаєтеся лівими заробітками і це напружує, кидайте той віз!

Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ
Прийшла пора моральної та матеріальної розплати, невідкладного виконання боргових зобов'язань. Не засмучуйтеся, а радійте, все закономірно, те що було взято колись в кредит, доведеться повернути. Ліміт вичерпано. Розра^-^теся з боржниками, тоді і вам доля поверне все, що заборгувала! Перш за все через друзів, які стали компаньйонами по бізнесу. Втім цього року ви багатії, кожен (як вареник у маслі) досяг піку матеріальних доходів (не "кульових"), в залежності від ділових, творчих навичок. Наповнюйте казну, але не скупіться, діліться з нужденними – адже надлишок благ дано іншим. На друзів моліться, і самі не підкачайте, в ролі друга, бо ваше процвітання в їх руках. Випробування святої дружби, грошима в апогеї. 16-17-вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: СКОРПІОНИ
В цьому році у вас в житті всі злети і падіння по максимуму. Будь-яку чашу – гірку або солодку – призначено випити до дна. Нинішнє кульмінаційне завдання – об'єднатися з конкурентами, компаньйонами на тлі загальних інтересів і разом дружно співпрацювати заради продуктивного результату в бізнесі, кар'єрі. Впевнено руліть! Поруч з вами (мудрими, впливовими, досвідченими) в одній упряжці повинні крокувати особи високої моральної "закваски". А хто з партнерів (і шлюбних теж) не вписується у вимоги долі (руйнує сімейний притулок), повинні зійти з орбіти. І не шкодуйте, то баласт, який перешкоджає розвитку! Вам потрібен зразковий сім'янин і господар в хаті!

Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ
На службі – грядуть пертурбації, умови праці змінюються, додаткових повноважень додасться. Не перетворіться заради грошей в трудоголіка: механічна робота шкідлива, огрубляє емоції, заземляє душу, що загрожує втратою здоров'я. Стресові перевтоми (застереження тим, хто підробляє на стороні), протипоказані! Потрібен творчий підхід до роботи, праця це високе мистецтво.
Головне не дати егоїстичним бажанням зруйнувати гармонійну атмосферу співробітництва. Нікому не заздріть! Зараз заздрість чорна.
Ваш орієнтир – високі благочестиві наміри, дотримання юридичних, духовних законів у всіх сферах буття. І активну участь в благодійних акціях. Якщо дії партнерів (ділових, шлюбних) резонують з особистими діями – це чудово. Ви на коні!

Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ
Досить депресувати, життя – це спектакль, де вам слід танцювати під чужу дудку. Одягнути маску, вжитися в роль і там залишитися. Власні правила тут не спрацьовують. Задовольняйте сторонні потреби, "розщедрюйтесь", щоб ощасливити інших. Любіть всіх, хто поруч, вчіться бути гідним другом, шлюбним супутником. Дружба – джерело благодаті. Подружнім парам не слід бідкатися, обранці вас люблять і це дар Творця в цьому році. На службі успішна смуга, підтримуйте гармонійний мікроклімат в колективі, трудіться з задоволенням, заводьте амурні інтрижки (стосується чоловіків).
І пам'ятайте: в цьому році вас зведе з розуму і перетворить справжня висока любов. Готові стрибнути в той вир з головою?

Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ
Сімейні проблеми йдуть штурмом, вимагаючи реорганізації, б'ють по психіці, позбавляючи рівноваги. Все, що відбувається в особистому житті, непідвладне вашій волі, пожинайте заслужене. Нинішній рік несе предопредленние події. Де пальму першості потрібно віддати партнерові. Нехай рулить, у нього реванш самоствердження і розквіту. Дайте шанс йому стати краще, побороти погані привички. Смиренно пристосовуйтеся і благородно служіть на благо сім'ї. Вертикаль "батьки-діти", на роботі "начальник-підлеглий" наелектризована до межі, дотримуйтеся всюди субординації, щоб не нашкодити відносинам. Ваше золоте правило – йти всюди на компроміс, виховувати всіх не батогом, а пряником, проявляючи грайливість, залучаючи веселий гумор. Будь-яка конфронтація, ультимативність – згубна. 14-15 кризові дні.

Гороскоп на тиждень: РИБИ
Ви невтомна бджілка, що крапля за краплею збирає нектар в стільники, отримуючи максимум користі із зустрічей, знайомств, ситуацій, адже вони не випадкові, а кармічно обумовлені. І перспективі зіграють позитивну роль. Всебічна обізнаність, допитливість – запорука комунікабельності в колективі, можливість вирішити складні робочі проблеми. Здоров'я теж покращиться, робота зараз ваш кращий цілитель. Не ховайтеся, ледарям ганьба! Беріться за будь-які завдання, від вас потрібен конкретний якісний результат. Стати "швидкою допомогою" тим, хто страждає. Якщо хтось заблукав у нетрях бездуховності і вимагає наставника, ви прекрасно виконаєте роль гуру. У домашній обителі мир і злагода, насолоджуйтеся сімейною ідилією і будьте щасливі! Друзів бережіть і не спокушайте на погані вчинки. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Гороскоп на тиждень: Близнюкам треба покладатися на себе, а Скорпіонам берегтися від стресу
Гороскоп на тиждень: Близнюкам треба покладатися на себе, а Скорпіонам берегтися від стресу Черговий гороскоп на тиждень 15-21 квітня для Сегодня.Lifestyle підготувала астролог Любов Шехматова. Гороскоп на
Гороскоп на тиждень: кому зорі обіцяють
Гороскоп на тиждень: кому зорі обіцяють "джина з пляшки", а кому не слід шкодувати про втрати Традиційний гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астрологЛюбов Шехматова. ОВНИ Якщо ви

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


“Припікали дітям руки і занурювали їх голови в унітаз…”: Черниці жорстоко знущалися над дітьми в притулку
“Припікали дітям руки і занурювали їх голови в унітаз…”: Черниці жорстоко знущалися над дітьми в притулку
У Японії створили прозоре пиво, яке можна пити в офісі
У Японії створили прозоре пиво, яке можна пити в офісі
Світові запаси нафти скоротилися майже до середнього рівня п'яти років
Світові запаси нафти скоротилися майже до середнього рівня п'яти років
Прем'єр Ізраїлю назвав місце проведення
Прем'єр Ізраїлю назвав місце проведення "Євробачення-2019"
Всі новини
Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31