ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Що зорі віщують: гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку
Початок робочого тижня - не найлегший період для кожного знаку, проте в цей день зірки радять не впадати у відчай та не поспішати переробити всі справи відразу. Сьогодні добре здійснювати кроки, спрямовані на обробку результатів вашої праці. Дізнайтеся, що обіцяють зірки кожному знаку Зодіаку вже сьогодні.

ОВЕН

Для Овнів гороскоп на сьогодні радить звернути увагу на питання зміцнення контактів з друзями, родичами і діловими партнерами, які знаходяться за кордоном. Крім цього, вам може надійти приваблива пропозиція, пов'язана з відрядженнями, проте не поспішайте погоджуватися. Величезна кількість справ очікує вас і на робочому місці, тож поки ви з ними не впораєтеся - не варто планувати якісь поїздки. Крім цього, для Овнів настає чудовий час для нових знайомств. Що стосується фінансової сфери - з цього понеділка стартує вельми нестабільний період.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельців понеділок - відповідний день, щоб помріяти, задуматися про подальші перспективи або ж розпланувати свою фінансову діяльність на найближчий час. В особистому житті, як кажуть зірки, настає досить непростий період, який може помітно погіршити відносини з близькими. Гороскоп на понеділок радить всіляко уникати суперечок - вони не доведуть до добра, проте, якщо ви зможете себе стриматись в потрібну хвилину - зможете показати себе у виграшному світлі перед важливими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Представникам цього знака варто забути сьогодні про романтику і відпочинок пора вирішити накопичені справи, які ви відклали в "довгу скриню". Приділіть увагу документам і бюрократичним завданням - вони можуть вплинути на ваше майбутнє. Також понеділок - хороший час для отримання юридичних консультацій або проходження співбесід.

РАК

Представникам знака сьогоднішний гороскоп радить приділити увагу власному здоров'ю. Прислухайтеся до свого організму, і якщо помітите щось недобре - терміново йдіть до відповідного фахівця. Крім цього, Ракам сьогодні можна зайнятися і приємним доглядом за собою: відвідайте сеанс розслабляючого масажу, сходіть до спа-салону або просто приділіть собі коханим час в теплій домашній обстановці.

ЛЕВ

Левів зірки попереджають: настає вельми нелегкий період, повний суперечливих почуттів, розчарувань і тривог. Однак, не поспішайте впадати у відчай, темна смуга дуже скоро зміниться на яскраву, а ви з легкістю забудете про всі колишні неприємності. Не поспішайте впадати у відчай - всі випробування, які доля "підкидає" вам останнім часом, в підсумку приведуть вас до прекрасних результатів. Головне - спокійніше реагуйте на те, що відбувається.

ДІВА

Діви, як досить педантичний і системний знак Зодіаку, в цей період відчувають якесь загострення. Ви постійно відчуваєте спрагу до якихось глобальних змін, однак задумайтеся: чи вартує гра цього. Часом, ваші ідеї абсурдні, а реакція на критику оточуючих - абсолютно необгрунтована і різка. Задумайтесь над тим, якщо будете далі йти напролом, Ви залишитеся зовсім одні. Якщо Ви раніше образили когось зі свого оточення - поспішіть загладити провину і вичерпати конфлікт.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп на 7 травня радить Терезам приділити увагу родичам і друзям. Їм часто не вистачає спілкування з вами, в зв'язку з чим ви можете раптово віддалитися від найдорожчих людей. Також понеділок - день, який потребує організованості та послідовності в діях. Не приймайте поспішних рішень - вони можуть привести до зовсім несподіваних наслідків. І, варто відзначити, ці наслідки не будуть позитивними.

СКОРПІОН

У Скорпіонів останнім часом нелегкий період - вони відчувають постійний стрес, переживання і тривогу. Понеділок, можливо, розставить все по місцях і допоможе зрозуміти те, що ще кілька днів тому залишалось для вас загадкою. Зірки говорять, що для представників знаку настає час, сприятливий для прийняття важливих рішень. Вам потрібно зробити останній ривок, після якого настане час затишшя і спокою.

СТРІЛЕЦЬ

Останнім часом Стрільцям чомусь здається, що вони обов'язково праві завжди і у всьому. Насправді, вам просто зручно приймати таку позицію і якщо щось йде не так, як цього захотіли представники знаку, вони вмить починають вдавати з себе жертву. Стрільцям варто задуматися про кардинальну зміну моделі своєї поведінки, так як саме сьогодні може відбутися щось таке, що моментально опустить вас на землю. І будьте обережні - це може бути дуже неприємно.

КОЗЕРІГ

Понеділок - відмінний день для завершення давно початих справ, а також зустрічей з впливовими людьми. Якщо вам необхідно вирішити якісь ділові питання або попросити про щось важливе - саме сьогодні удача буде найближчою. Однак, ні в якому разі не відкладайте вирішення цих справ на тривалий час, адже очікування того, що все вирішиться само собою тягне вас до бездіяльності. Спробуйте зібрати всі сили в кулак і нарешті зайнятися чимось, що в перспективі може змінити все ваше життя на краще, не витрачайте сили на дрібниці.

ВОДОЛІЙ

Понеділок - гарний день для вирішення професійних завдань і спілкування з колегами. Ви будете на коні, так як саме сьогодні зірки обіцяють вам прихильність корисних людей. А ось що стосується відносин в сім'ї - тут не все так райдужно. Так, гороскоп на сьогодні попереджає про можливі суперечки і сварки з близькими. Постарайтеся бути більш терплячими, а також не забувайте виконувати раніше озвучені обіцянки.

РИБИ

Сьогодні - день для наведення порядку в робочих справах. Почніть з найпростішого - поговоріть з керівництвом про проблеми, які вас давно бентежать і, можливо, саме сьогодні ви досягнете бажаного результату. Також зірки говорять, що сьогодні настає сприятливий період для постановки нових цілей на майбутнє та планування подальшого життя. Ймовірно, прийшов час зайнятися самовдосконаленням і саморозвитком, так як Риби давно стоять на одному і тому ж місці.

Джерело  скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Що зорі віщують: гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку
Що зорі віщують: гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку обіцяє насичений і продуктивний день. Можливо, до вечора ви відчуєте
Що зорі віщують: гороскоп на 10 квітня для всіх знаків зодіаку
Що зорі віщують: гороскоп на 10 квітня для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим для всіх знаків, які підкоряються стихії Води: Раків, Скорпіонів і Риб. Решті ж доведеться

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31