» » » Рослинні препарати можуть бути небезпечними

Рослинні препарати можуть бути небезпечними

Вчені закликають з обережністю приймати рослинні препарати. Адже вони можуть вступати в шкідливу взаємодію з іншими ліками. Детальніше - читайте у "Країні здоров'я". 

Рослинні препарати

Рослинні препарати

 
Мільйони людей кожного дня ризикують своїм життям, приймаючи різні рослинні настоянки і препарати одночасно з рецептурними лікарськими засобами. Статини, варфарин та інші ліки можуть вступати в небажану взаємодію з рослинними препаратами, викликаючи небезпечні побічні ефекти або знижуючи їхню ефективність. Ромашка, женьшень та інші народні засоби, які в Україні надзвичайно популярні і продаються без рецептів, можуть коштувати людині життя, якщо вона проходить через лікування раку або бореться з небезпечними хворобами серця.

Більшість з нас сприймають рослинні препарати, як абсолютно нешкідливі засоби зміцнення здоров'я, проте в комбінації з потужними ліками вони можуть бути дуже небезпечними. Багато пацієнтів, що лікуються від раку, помічали, що їхні ліки повністю переставали працювати після вживання енергетичних напоїв з женьшенем. 


Деякі експерти кажуть то, що мільйони людей, які отримують ліки з категорії статинів для зниження рівня холестерину в крові, ризикують зіткнутися з важким м'язовим болем, вживаючи зелений чай. За словами авторів дослідження з "University of Stellenbosch" в Південній Африці, небезпека рослинних препаратів в значній мірі зменшується, оскільки самі пацієнти і не підозрюють, що в їхніх проблемах варто звинуватити ці "нешкідливі" засоби. Дуже часто люди самостійно починають їх приймати, адже вважають, що вони вже точно не зашкодять. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чому сваряться різні знаки Зодіаку
Чому сваряться різні знаки Зодіаку Любов, взаєморозуміння і гармонія – це, звичайно, чудово, але старий добрий скандал ніхто не відміняв. І у кожного

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахливе вбивство на Свалявщині : молодик вбив свою матір
  2. Взяли "на гарячому": у Сваляві викрили високопосадовця на хабарі (ФОТО)
  3. Увага!У Сваляві залізничний переїзд зачинається на ремонт
  4. Моторошне вбивство на Свалявщині: пенсіонерку зарізали у власному будинку (ФОТО)
  5. Трагічна субота: мешканка Свалявщини загинула на пожежі (ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31