» » Вчені розкрили головний секрет плоского живота

Вчені розкрили головний секрет плоского живота


З'ясувалося, що в питаннях схуднення головну роль грає не тільки кількість і якість споживаної їжі.

Як показують численні дослідження, достатній сон (приблизно 7,8 годин) - головний козир в боротьбі із зайвими кілограмами.
Окреме дослідження, проведене в Університеті Чикаго й Університеті Пенсільванії, наприклад, показали, що люди з порушеннями сну більше страждають від зайвої ваги, ніж ті, які добре відпочивають.
А винуватці цього: лептин і грелін - підступні гормони, що відповідають за відчуття голоду і ситості. Під час достатнього, спокійного сну, рівень лептину (що пригнічує апетит) зростає, а греліну (збуджує апетит) - знижується.
Коли сну недостатньо, цей крихкий баланс порушується: організм виробляє менше лептину і більше греліну, в результаті чого з'являється голод і дратівливість.
Ну, а правильна поза під час сну, на спині або на лівому боці, забезпечить плоский живіт. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чому потрібно висипатися: експерти назвали чотири причини Ніщо не дається організму так дорого, як брак сну — про це говорили ще древні лікарі. Адже сон впливає на усі
Мова тіла: що означає поза, в якій ви спите
Мова тіла: що означає поза, в якій ви спите На спині, на животі, в позі зародка або морської зірки – улюблені положення під час сну можуть видавати емоції: тривогу
Лікарі кажуть, що є лише одна правильна поза для сну Дивно, але пози, в яких ви спите, можуть бути причиною багатьох хронічних болів у вашому тілі. Як же правильно спати?

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31