ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » LG створила прозорий і гнучкий дисплей з діагоналлю 77 дюймів

LG створила прозорий і гнучкий дисплей з діагоналлю 77 дюймів

LG створила прозорий і гнучкий дисплей з діагоналлю 77 дюймів
LG створила прозорий і гнучкий дисплей з діагоналлю 77 дюймів 
Компанія LG Display повідомила про створення першого у світі прозорого і одночасно гнучкого дисплея діагоналлю 77 дюймів. У довжину розмір пристрою складає 170,5 см. Щоб розробити та створити такий дисплей компанії знадобилося близько 59 місяців.
 
Максимальна прозорість нового екрана досягає 40%, при цьому він може згинатися з кривизною 80R. Цей екран можна згорнути в трубку радіусом 80 мм. Роздільна здатність екрана становить 3840х2160 пікселів – це формат Ultra HD 4K.
Новий дисплей від LG Display не призначений для споживацького сегмента. Він призначений для цифрових табло, «розумних» столів, доповненої реальності, акваріумів та автомобілів. Такий екран здатний замінити собою, наприклад, звичне скляне вікно.
 
За появу новинки варто дякувати Міністерству торгівлі, індустрії та енергії Південної Кореї. Цей орган замовив створення прозорого екрана з роздільною здатністю Ultra HD, який мав бути гнучким, базуватися на технології OLED та мати діагональ у 60 дюймів. Виготовлення подібного екрана дозволило країні залишатися конкурентними поряд з тайванськими та китайськими виробниками дисплеїв.
Пошук відповідних технологій для випуску такого дисплея відбувався в рамках національної програми Future Flagship Program, яка мала бюджет у 126,2 млрд вон ($110 млн). У 2012 році міністерство обрало керівником цієї програми LG Display, якій вдалося обійти в цьому іншого корейського виробника дисплеїв – Samsung.
«Розробка дисплеїв може розширити використання панелей OLED. Нині їх використовують лише в смартфонах та телевізорах. Але можна буде розширити галузі використання, зокрема, на архітектуру, автомобільну галузь та охорону здоров’я», – каже віце-міністр Міністерства торгівлі, індустрії та енергії Південної Кореї Лі Ін-хо.
У 2014 році LG Display продемонструвала гнучкий 18-дюймовий OLED-дисплей і окремо напівпрозорий дисплей. У 2015 році вона показала 18-дюймовий дисплей, який можна скрутити в трубку, а торік – 55-дюймову матрицю зі ступенем прозорості в 40%.
Головний конкурент LG Display – компанія Samsung Display – у 2015 році також випускала гнучкі екрани з показником прозорості в 45%. Однак у серпні минулого року вона припинила їхнє виробництво, посилаючись на недостатній попит на ринку. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чотири сюрпризи, які готує Facebook  У Сан-Хосе проходить F8 — щорічна конференція розробників Facebook. На неї з’їжджаються ті, хто створює для соцмережі
11 шокуючих законів Північної Кореї, після яких ви будете щасливі жити в Україні
11 шокуючих законів Північної Кореї, після яких ви будете щасливі жити в Україні У Північній Кореї, яка вважається найбільш закритою країною, діють воістину жахливі закони. Держава забирає у своїх

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жінку, яку майже тиждень шукали правоохоронці, знайшли мертвою на Свалявщині
  2. Поліція Сваляви вилучила у 48-річного чоловіка наркотики (ФОТО)
  3. Поліція Сваляви оперативно затримала викрадача металу
  4. У Сваляві на збуті метамфетаміну затримали старшого лейтенанта рятувальної служби (+ФОТО)
  5. Безик Владислав здобув перемогу на Кубку України з важкої атлетики
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30