Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » 55 мешканців Закарпаття «купили» угорське громадянство

55 мешканців Закарпаття «купили» угорське громадянство

55 мешканців Закарпаття «купили» угорське громадянство

Представниця опозиційної партії "Діалог для Угорщини" (PM) Тімеа Сабо звернулася з офіційним запитом до міністра внутрішніх справ Угорщини щодо ситуації з шахрайствами навколо отримання угорського громадянства на Закарпатті.

Про це повідомляє «mukachevo.net».

Серед питань, які її цікавили, були наступні: чи багато людей отримали паспорт незаконним шляхом та який ризик це становить для національної безпеки? Також Тімея Сабо запитує які гарантії дає уряд, що шахрайський "бізнес" на громадянстві не буде продовжуватися й надалі.

Адже нещодавно в Угорщині розгорівся скандал навколо афери, яку вчинило Посольство Угорщини в Москві, коли видало тисячі віз російським громадянам без належної перевірки документів. А також опозиціонери почали вимагати від уряду пояснень чому тисячі українців не подавали для отримання угорського громадянства своїх фотодокументів.

За інформацією угорських ЗМІ злочинці за суму від 1 до 9 млн форинтів могли "придбати" собі, наприклад, ім'я та прізвище закарпатського угорця. Слід зазначити, що у сертифікаті про набуття громадянства Угорщини та посвідченні особи державного зразка, які отримують нові громадяни, справді нема фотографії власника.

За словами міністра внутрішніх справ Угорщини Шандора Пінтера наразі притягнуто до відповідальності через шахрайські дії, пов'язані з отриманням угорського громадянства, 55 осіб. На даний час відкрито 26 кримінальних справ, 16 - вже отримали обвинувачувальний висновок прокуратури, дві справи завершено.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Угорський паспорт є чи не в кожного другого закарпатця
Угорський паспорт є чи не в кожного другого закарпатця А румунський — у кожного третього буковинця. Втомившись чекати на запровадження безвізового режиму, українці оформляють
Заради українського паспорту росіяни йдуть на приниження: перспективи безвізу Перспектива отримання Україною безвізового режиму з Європою зробила нашу країну ще більш привабливою для іноземців,

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Померла новонароджена дівчинка розміром з ляльку Барбі
Померла новонароджена дівчинка розміром з ляльку Барбі
Під час буревію у Москві загинуло 12 людей / ВІДЕО 18+
З Всесвіту зникла зірка, – NASA
Злочинець віддав свою нирку матері двох дітей: спокутує провину
Злочинець віддав свою нирку матері двох дітей: спокутує провину
Всі новини

«    Травень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31