ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 листопада 2018 року

Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 листопада 2018 року

Прогноз карт дає можливість побачити найближчі майбутнє і скласти план дій на тиждень. Використовуйте підказки, щоб на шляху до щастя не було непередбачених зупинок і затримок.
Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 листопада 2018 року
Таро Наслідків набирає популярність, адже вже понад століття розкладами цих карток користуються ті, кому не байдуже власне майбутнє. З допомогою достовірних прогнозів простіше скласти план дій на тиждень і виключити помилки. Експерти рекомендують вивчити розклади для кожного Знака Зодіаку, щоб тиждень з 5 по 11 листопада не сталв дорогою, що веде до неприємностей, інформує UkrMedia.
Пам'ятайте про те, розклади не закликають до дій, а лише показують варіанти розвитку подій. Враховуйте те, що відбувається у вашому житті, щоб глибше зрозуміти застереження та поради старших Арканов.
Овен
На початку тижня Овни отримають застереження. Карта «Луна» закликає до пильності, коли важливо прораховувати кожен крок. Не завжди події що відбуваються будуть піддаватися контролю, тому Овнам важливо стримати запал і відмовитися від імпульсивних рішень, які можуть негативно вплинути на справи найближчим часом.
По карті «Колісниця» Овни зможуть здійснити завершальний ривок до поставленої мети, почати нові цікаві справи, а також зав'язати знайомства, в тому числі що стосуються особистого життя. Позитивний Аркан обіцяє удачу тим, хто готовий до змін і активної боротьби за своє благополуччя.
«Помірність» віщує спокійний кінець тижня, коли вдається згладити розбіжності, вирішити спірні ситуації і спокійно завершити необхідні справи. По цьому Аркану поспіх ні до чого доброго не приведе, і Овнам варто подбати про те, щоб не квапити події.
Телець
Для Тельців тиждень почнеться з карти «Відлюдник». Аркан вказує на можливість знайти необхідні відповіді, завершити важливі справи після ретельного аналізу та складання плану дій. Багатьом знадобиться тимчасове усамітнення, щоб не помилитися з вибором шляху і ще раз зважити прийняті рішення.
По карті «Сила» Тельцям варто посвятити середину тижня боротьбі з негативними рисами характеру і шкідливими звичками. Аркан попереджає, що Тельці зможуть впоратися з усім, якщо виховають силу волі і назавжди відмовляться від всього, що гальмує розвиток і заважає досягти процвітання.
Аркан «Колесо фортуни» вказує на повторювані події. Не виключено, що Тельцям доведеться знову зіткнутися з ситуаціями, які колись були в житті. Таке положення справ зобов'язує бути уважними, щоб не упустити важливих знаків, які допоможуть виключити промахи в подальшому.
Близнюки
По карті «Імператриця» Близнюки зможуть покластися на долю. Аркан вказує на швидке вирішення проблем, коли все встає на свої місця і життя налагоджується. Близнюкам не варто здійснювати необачних вчинків і квапити час. З цього Аркану можна насолоджуватися внутрішньою гармонією і займатися духовним розвитком.
«Повішений» символізує тимчасову ізоляцію і навіть ув'язнення, коли потрібно на час сховатися від маніпуляторів або заздрісників. Близнюкам варто розірвати відносини з тими, хто заважає їм досягти благополуччя. З цього Аркану можуть відбуватися неприємні події, якщо Близнюки пустять справи на самоплив.
«Дурень» буквально підштовхує Близнюків до скоєння необдуманих вчинків і прийняття рішень, які можуть змінити життя. Такі експерименти допоможуть позбутися від рутини, а також можуть стати початком шляху до чогось нового і цікавого.
Рак
«Імператор» символізує успіх, і Ракам на початку тижня не варто відкладати важливих справ або прийняття рішень. З цього Аркану легко вирішуються навіть складні питання, відбувається розуміння ситуації і бажання «звернути гори» заради власного благополуччя. Карта також говорить про можливості відстояти свої інтереси і відмовитися від спілкування з маніпуляторами.
По карті «Луна» Ракам доведеться битися зі своїми страхами, які заважають розвитку. Аркан символізує і таємниці, які можуть стати явними вже ввечері п'ятниці. Нова інформація допоможе скласти план дій і виключити промахи як у діловій, так і в особистій сфері життя.
По Аркану «Відлюдник» у вихідні дні краще побути на самоті, щоб виключити конфлікти з близькими людьми. Карта говорить про необхідність розібратися в собі і знайти відповіді на питання.
Лев
Карта «Закохані» попереджає Львів про те, що вони можуть зіткнутися з внутрішнім конфліктом, коли важливо зробити єдино вірний вибір. Позитивний Аркан говорить про те, що буде непросто, але в кінцевому підсумку Леви впораються і знайдуть правильне рішення.
По Аркану «Сонце» настає світла смуга в житті, коли будь-які ідеї можна втілити в реальність. По цій карті легко долаються труднощі, а також з'являється можливість досягти успіхів за рахунок активної роботи.
«Правосуддя» вказує на те, що Левам доведеться зіткнутися з наслідками своїх дій або рішень в минулому. З цього Аркану справедливість торжествує, і якщо у Левів немає причин для хвилювання, то позитивний Аркан говорить про те, що вони зможуть повернути собі чесне ім'я, а також, наприклад, виграти судовий процес.
Діва
Дівам карта «Відлюдник» вказує на необхідність зосередиться на особистому комфорті і знайти спосіб зберегти внутрішню гармонію. З цього Аркану найчастіше необхідно усамітнитися, щоб розібратися зі своїми почуттями і емоціями, знайти відповіді на питання і продовжити шлях до щастя вже оновленими.
«Колесо фортуни» застерігає Дів. Аркан вказує на необхідність слідувати раніше складеним планом і не йти наперекір самим собі. Ця карта може говорити про те, що Дівам доведеться повернутися в минуле, щоб щось завершити і тим самим звільнити собі дорогу до щастя.
Аркан «Колісниця» в прямому положенні вказує на тріумф і удачу. Дівам в кінці тижня можна сміливо братися за будь-які справи, які обов'язково завершаться успіхом. Карта говорить про необхідність активних дій поки доля прихильна.
Ваги
Аркан «Смерть» вказує Вагам на те, що в їх житті будуть відбуватися кардинальні зміни. З цього Аркану з життя йдуть якісь події, що заважають подальшому розвитку, відбувається оновлення, нехай і не завжди здається, що життя справедливе.
«Верховна жриця» говорить про інтуїтивних здібностях, які допоможуть завбачливо звернути з шляху, що веде в глухий кут. З цього Аркану Терезам не варто поспішати з прийняттям важливих рішень. У середині тижня найкраще зайняти вичікувальну позицію й аналізувати події, які відбуваються, щоб потім вступити в гру і здобути перемогу.
«Колісниця» говорить про активність і необхідність виконувати свої обов'язки точно і в строк. Позитивний Аркан говорить про везіння, але для цього Терезам важливо припинити потік роздумів і перейти від слів до дій.
Скорпіон
«Колісниця» вказує на прагнення до чогось нового і на необхідність активних дій. З цього Аркану Скорпіони зможуть почати нові захоплюючі справи, втілити в життя сміливі ідеї та досягти успіхів у короткі терміни. Сьомий Аркан закликає відмовитися від бездіяльності, щоб виключити неприємності надалі.
«Закохані» вказують Скорпіонам на необхідність досягти внутрішньої гармонії, яка допоможе зробити вірний вибір. Правильні рішення не терплять поспіху або імпульсивних дій, тому в середині тижня Скорпіонам варто зайнятися практиками, які допоможуть зберегти рівновагу.
«Маг» говорить про цікави справи, які Скорпіони зможуть почати до кінця тижня. З цього Аркану важливо вибирати заняття, які викликають непідробний інтерес і бажання досягти успіхів. В такому випадку удача не відвернеться і будь-які труднощі будуть по плечу.
Стрілець
Карта «Пустельник», що випадає на початок тижня, закликає Стрільців на час зануритися в себе, щоб зрозуміти, що вони хочуть отримати від життя. З цього Аркану важливо враховувати внутрішній стан, привести почуття і думки до гармонії, щоб знайти в собі сили рухатися далі і з захопленням займатися обраними справами.
«Повішений» говорить про те, що Стрільці по неуважності можуть опинитися в плаченом положенні. Аркан попереджає про те, що увага до дрібниць може запобігти насуванню катастрофи. Вона допоможе уникнути промахів і успішно завершити розпочате.
По карті «Дурень» Стрільці вільні вибирати будь-який напрям і пробувати свої сили в чомусь новому. Карта символізує випадковості, які завжди відбуваються вчасно і ведуть до успіху, якщо люди не відмовляються від авантюр.
Козеріг
«Сонце» вказує Козерогам на перспективні справи і нові можливості. Початок тижня для представників цього сузір'я буде ідеальним, якщо вони зважаться на щось нове як у справах, так і в особистому житті. Позитивна карта говорить про приємні звістки, а також нагороду, яку Козероги заслужили чесною працею.
Аркан «Закохані» вказує не тільки на особисте життя, але і на ділову сферу. По цій карті Козерогам доведеться зробити складний вибір, від якого залежатиме подальший розвиток подій. Не виключено, що для цього доведеться чимось пожертвувати, інакше шлях до щастя буде дуже довгим.
«Верховна жриця» символізує гармонію та успіхи. З цього Аркану Козерогам важливо відмовитися від поспішних рішень і не форсувати події раніше терміну. Інтуїція підкаже, коли час для рішучого ривка буде найбільш підходящим.
Водолій
На початку тижня карта «Закохані» несе попередження про те, що Водолії занадто легковажно ставляться до своїх обов'язків. Така позиція може призвести до неприємностей, тому з понеділка варто взятися за ті справи, які викликають найбільше занепокоєння. Так Водолії зможуть запобігти неприємності надалі.
«Колісниця» говорить про рух, а значить, в середині тижня можуть з'явитися справи, пов'язані з поїздками. Не виключено, що Водолії вирушить у відрядження, де зможуть отримати цінний досвід. З цього Аркану важливо не залишатися без діла і направити енергію в русло досягнення нових цілей і фінансового благополуччя.
«Імператор» говорить про те, що Водолії зможуть зайняти позицію лідера, досягти успіхів завдяки чітким цілям. З цього Аркану можна розвиватися в будь-якому напрямку, важливо лише вірити в свої сили і вірити в те, що все вийде.
Риби
Рибам карта «Імператор» говорить про необхідність зосередитися на важливих справах і вірити в успіх. Сумніви у власних силах не приведуть до успіху, тому важливо залишити переживання. Відповідальність до доручень та зобов'язань, які вони на себе поклали, допоможе досягти бажаного в короткі терміни.
«Світ» говорить про внутрішню гармонію і щастя. Риби в середині тижня зможуть розслабитися і отримувати задоволення від життя. З цього Аркану не варто боятися проблем і неприємностей, які самі буквально йдуть з дороги, звільняючи шлях до щастя і процвітання.
«Закохані» вказують на необхідність розібратися зі справами, пов'язаними з сім'єю або другою половинкою. Не виключено, що Рибам належить вирішити питання, пов'язані з переїздом від батьків, зважитися на рішучий крок створення сім'ї або її поповнення.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30