ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Всеукраїнський розшук! Втекла з мільйоном: поліція шукає ворожку Габріеллу

Всеукраїнський розшук! Втекла з мільйоном: поліція шукає ворожку Габріеллу

Вражаюче за своїми масштабами шахрайство сталося в Тернополі. Ворожка під приводом зняття порчі виманила у городян мільйон гривень і зникла.

Зараз вона оголошена у всеукраїнський розшук за статтею “Шахрайство в особливо великихрозмірах” і, за словами поліцейських, може “гастролювати” Україною. “Сегодня” дізналася подробиці злочинної діяльності.
Як повідомляється, копи розповідають, що 41річна підозрювана, уродженка Молдови ГабріеллаОлександрівна Малик, зняла недалеко від центру міста квартиру, кілька місяціврекламувала себе в місцевих друкованих ЗМІ як хрещеницю знаменитої болгарськоїпровидиці Ванги. А коли реклама подіяла, почала приймати всіх, хто вважав себепроклятим.
“До неї зверталися за допомогою ті, хто хотів позбутися від наркоманії абоалкоголізму, зверталися дівчата, які з якихось причин були без супутникажиття, – розповів нам спікер тернопільської облполіціі Сергій Крета. – Вонаобіцяла допомогти як при зустрічі, так і за допомогою фотографії клієнта. З’їжджалися до неї”.Щоб увійти в довіру до своїх жертв, “ясновидиця” заявляла, що за свої послуги грошей не бере, але при цьому уточнювала в бесідах з клієнтами, що всі їхні біди через те, щопрокляття і псування – на грошах і коштовностях, які є у них вдома.
“Вимагала принести гроші і речі до неї, щоб вона прочитала над нимимолитву. Люди так і робили. Одні приносили хто тисячу, хто десятки тисячгривень. Наприклад, один з місцевих бізнесменів приніс близько 160 тисячгривень і попросив, щоб ясновидиця помолилася за процвітання йогозатухаючого бізнесу”, – розповів нам Сергій Крета.Ворожки-аферистки в Україні не побоюються працювати навіть поблизу поліцейськихоб’єктів! Наприклад, в одному з недавніх судових рішень Подільського суду Києваповідомляється, що дві ворожки прямо на вулиці виманили у перехожого 650 грн,запропонувавши йому погадати на грошах. В результаті ворожки забрали гроші собі,потерпілий викликав поліцію, після чого копи затримали “ясновидців”. Судоштрафував їх на 1700 грн і ухвалив відпустити. Психологи пояснюють інтерес людейдо послуг ворожок так:
До них часто звертаються далеко не бідні люди, вважаючи, що і удачу вониможуть купити за гроші. У підсумку стають жертвами”.
Також, у поліції додають, що левова частка шахрайств, пов’язаних з ворожінням,залишаються за кадром – багато людей соромляться навіть заявляти, що сталижертвами таких аферисток і псевдоворожок.​






Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. РА "Позитив"- "Наші ідеї - Ваш шлях до успіху" (Відео)
  2. Свалявські поліціянти розкрили майновий злочин, в якому головним фігурантом є неповнолітній
  3. Неподалік Сваляви легковик на шаленій швидкості протаранив фуру
  4. На Закарпатті розмір середньої заробітної плати збільшився на 26,5%
  5. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


По-звірячому познущалися та вбили: Знайдено тіло відомого спортсмена
По-звірячому познущалися та вбили: Знайдено тіло відомого спортсмена
На перший в світі пивний авіарейс квитків майже не залишилося
На перший в світі пивний авіарейс квитків майже не залишилося
Рибалка зловив щасливого окуня і виграв 10 тисяч доларів
Рибалка зловив щасливого окуня і виграв 10 тисяч доларів
У в'єтнамському місті Хайзионг лікарі витягли з вуха пацієнта живого цвіркуна
У в'єтнамському місті Хайзионг лікарі витягли з вуха пацієнта живого цвіркуна
Всі новини
Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31