ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В небі над Боржавою знову сталася трагедія!

В небі над Боржавою знову сталася трагедія!

04 травня 2018 року на кількох українських сайтах з’явилось повідомлення про трагічний випадок в Закарпатті. У селі Подобовець Міжгірського району житель міста Львів «Х», пролітаючи на параплані між горами «Великий Верх» та «Гимба» Боржавської полонини, не пристебнув ремні безпеки, внаслідок чого випав з крісла літаючого пристрою з висоти понад 100 метрів. Від отриманих травм він помер на місці падіння.

На превеликий жаль, і найгірше в даній ситуації те, що це вже третій випадок смерті парапланеристів на Закарпатті за останні кілька років. Так, у січні 2014 року на Боржаві загинув 27-річний киянин, а ще раніше – у вересні 2012 року розбився 39-річний мешканець Сумської області.

Постає питання до правоохоронців: ви, панове, лише фіксуєте факти смертельних падінь парапланеристів, а потім все зводите до «нещасних випадків», чи все ж по-справжньому проведете розслідування. Поки відомо, що і на цей раз поліцейські також відкрили провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок».

Для того, щоб пресловутим «нещасним випадком» слідство не завершилось, а винні таки понесли покарання, пропонуємо правоохоронцям відповідально і професіонально поставитись до наступної інформації. Отже, що ми знаємо на сьогодні: 57-річний мешканець Львова приїхав на Закарпаття разом із компанією ще 30 квітня, аби екстремально відпочити. У середу, 2 травня, львів’янин летів на параплані, забув пристебнутись ремнями і випав з крісла літального аппарату.

А тепер подивимося як проходять екстремальні будні парапланеристів, причому ними ж зафіксовані на відео. Зокрема, пропонуємо переглянути ось ці відео – «Політ на парапланах біля с. Шопки Львівської області»:




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


У Бразилії знайшли термітник, якому 4000 років і який по площі як Великобританія
У Бразилії знайшли термітник, якому 4000 років і який по площі як Великобританія
Ці торти просто витвір мистецтва, які шкода навіть їсти
Ці торти просто витвір мистецтва, які шкода навіть їсти
Всі новини
Загрузка...