ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » Які із закарпатських палаців потрапили до ТОП-13 найромантичніших місць України для закоханих

Які із закарпатських палаців потрапили до ТОП-13 найромантичніших місць України для закоханих


Всі дівчатка колись мріяли стати прекрасними принцесами. А хлопці – відважними лицарями, принцами, королями… Як щодо того, щоб здійснити дитячу мрію і перенестися у часи лицарських романів? Це зовсім не складно: достатньо провести вікенд в атмосфері середньовіччя. А вирушити за нею можна в замки-готелі України. Більшість з них – нові споруди, стилізовані під старовину, але є й історичні будівлі.
Замок-музей «Радомисль»
Перевтілитися в героїв середньовічної казки допоможе один з найвідоміших замків України – Радомисль. Він стоїть на гранітній скелі і пронизаний духом старовини: восьмиповерхова башта з гвинтовими сходами, величні стіни, автентичні інтер’єри, бійниці… При замку працює готель «Віа Регія». Гості можуть пожити в аскетичних номерах, що нагадують келії ченців, або обрати собі покої принцеси.
Джерело фото: radozamok.com.ua.
Вартість: 1300–3000 грн/доба.
Де знаходиться: Житомирська обл., Радомишль, вул. Щорса, 15. Курсує маршрутка № 2.
«Вежа ведмежа»
Далеко від цивілізації, в мальовничих Карпатах, загубився справжній лицарський замок.Стилізована фортеця «Вежа ведмежа», зведена з дуба і каменю, може похвалитися оригінальними сторожовими вежами, просторим двором і стильною бруківкою. А біля романтичного замку знаходиться невелике озеро і чиста гірська річка. Це затишне містечко полюбилося багатьом телевізійникам. Наприклад, тут знімали деякі епізоди шоу «Холостяк». Якби існували готелі-фортеці, вони б виглядали саме так.
Джерело фото: vv-hotel.com.
Вартість: 1100–3000 грн за ніч в апартаментах.
Де знаходиться: Львівська обл., Сколівський р-н, с. Волосянка.
Санаторій «Карпати»
Якщо замком-готелем мало кого здивуєш, то замок-санаторій – «рідкісний птах». Підлікуватися в колишній графській резиденції, а заодно і оглянути красоти казкового палацу, можна в селі Карпати. Чудовий замок, що належав аристократам Шенборнам,зведений за астрономічним принципом: 4 вежі – пори року, 12 входів – місяці, 365 вікон – дні в році, Не вірите? Порахуйте самі!
Джерело фото: uamodna.com.
Вартість: від 396 грн за добу.
Де розташований: Закарпатська обл., Мукачівський р-н, с. Карпати, 1.
«Чорний замок»
Усього 5 хвилин їзди від серця Івано-Франківська – і ось він, середньовічний замок, що холодить кров назвою «Чорний». Не варто побоюватися: ці стіни не зберігають похмурих давніх історій. Нова будівля, зведена в австро-угорському стилі, схожа на замок не тільки зовні. Його інтер’єри також виконані в історичному стилі. А номери обставлені стилізованими меблями і доповнені багатою обробкою.
Джерело фото: booking.com.
Вартість: 550–800 грн за добу.
Де знаходиться: Івано-Франківськ, Калуське шосе, 7/1.
Готель «Замок Лева»
Якщо б камені могли говорити, вони б розповіли гостям готелю «Замок Лева» безліч дивовижних історій. Адже стіни цього готелю-фортеці прожили довге життя – їм вже, вважай, що сто років! Готель складається з двох невеликих історичних будівель, які знаходяться в серці старовинного міста.
Джерело фото: lioncastlehotel.com.
Вартість: 660–2850 грн залежно від обраного номера і пори року.
Де знаходиться: Львів, вул. Глінки, 7.
Замок-готель «Бельведер»
Про відомий гірськолижний курорт «Буковель» чули всі. А хто знає, що всього в двох кілометрах від нього можна зустріти середньовічний замок? Готель, стилізований під старовину, височіє на скелі, біля гірської річки. А з вікон замку відкривається панорама на гірськолижні траси. Справжня фортеця-готель. У номерах можна прийняти душ з мінеральною водою.
Джерело фото: belvedere.in.ua.
Вартість: 150–3600 грн залежно від типу номера і сезону.
Де знаходиться: Івано-Франківська обл., с. Поляниця, вул. Карпатська, 121А.
Замок-готель «Вишеград»
Під Києвом теж є свій замок. Всього 10 хвилин їзди від столиці – і перед вами постає стильна фортеця. Замок-готель «Вишеград» працює вже більше 10 років: можна не тільки зупинитися у затишних номерах, але і побалувати себе в СПА-комплексі.

Джерело фото: vyshegrad.kiev.ua.
Вартість: 150–3600 грн залежно від типу номера і сезону.
Де знаходиться: Київська обл., Вишгород, вул. Спаська, 25.

Мотель «Замок»

Оригінальний придорожній мотель готовий дати притулок подорожнім, які їдуть по трасі Київ – Харків. Їм пропонують трохи розслабитися і перенестися в атмосферу середньовіччя. При замку працює каплиця на честь покровителя всіх мандрівників – святого Миколая Чудотворця, щоб можна було попросити його зробити поїздку вдалою.

Джерело фото: booking.com.
Вартість: 435–825 грн на добу.
Де знаходиться: Полтавська обл., Хорольський р-н, с. Лобкова Балка (234-й км траси Київ – Харків).
Замок «Тамплієр»
У самому серці скіфських степів Причорномор’я, на Миколаївщині, височіє дивовижнийзамок «Тамплієр». Вся територія цього комплексу – своєрідний етнографічний музей із середньовічним тиром, збройовою кімнатою, полем для змагань і парком облогових знарядь. Гостей зустрічають брамники в лицарських обладунках! Це місце допоможе відчути атмосферу середньовіччя.
Джерело фото: rio.ua.
Вартість: 450–550 грн/доба.
Де знаходиться: Миколаївська обл., Жовтневий р-н, с. Шевченкове.
Замок-готель «Айвенго»
Як, мабуть, здивується мандрівник, коли звичні пейзажі за вікном раптом змінить замок, що виріс біля невеликого озера. Побачити «Айвенго» з його казковою природою і романтичним духом середньовіччя можна на трасі Київ – Чоп. Зупиняються тут не тільки випадкові мандрівники. Наприклад, молодята із задоволенням влаштовують фотосесії.
Джерело фото: nice-places.com.
Вартість: 350–900 грн/доба.
Де знаходиться: Рівненська обл., с. Колоденка, вул. Зелена, 53.
Замок-готель «Роза вітрів»
Цей замок – просто фантасмагорія, де найхимернішим чином сплелися дивовижні морські образи. Така тема вибрана не випадково – адже «Роза вітрів» розташувалася в морській столиці України, Одесі.
Джерело фото: roza-vetrov.od.ua.
Вартість: 800–1600 грн/доба.
Де знаходиться: Одеса, вул. Побратимів, 10/13А.
Готель «Замок Венеції»
Венеціанський замок біля самого берега моря? В Україні? Таки так! Ви легко знайдете його у Бердянську, на Далекій косі. Оселитися можна прямо в башточках, з вікон яких видно переливчасте Азовське море.
Джерело фото: pavlov-product.com.ua.
Вартість: 800–1200 грн/доба.
Де знаходиться: Бердянськ, вул. Макарова, 119.
Готель «Підкова»
Готель, стилізований під замок, можна побачити поруч з головною вулицею Рівне – Соборною. Номерний фонд готелю невеликий, але кожен з них виконаний в дизайнерському стилі.

Джерело фото: hotelsbooking.com.ua.
Вартість: 400–1100 грн/доба.
Де знаходиться: Рівне, вул. Івана Підкови, 17А.
А вам доводилося зупинятися в замках на нічліг? Які фортеці-готелі відвідували ви?
Джерело igotoworld.com
zakarpatpost.net скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Вікенд в Європі: топ-5 бюджетних вилазок з України
Вікенд в Європі: топ-5 бюджетних вилазок з України Невелика подорож восени – прекрасний спосіб подолати хандру, яка приходить до нас з холодом, та зарядитися позитивними

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28